Martat saavat 25.1.–28.2.2023 välisenä aikana 40 % alennusta Maaret Kallion verkkokursseista.

Psykoterapeutti Maaret Kallion Voimana toivo -verkkokurssi käsittelee kuuden viikon ajan hyvin ammatillisesti mutta lähestyttävästi toivon teemoja (tavoitteet, tunteet, toiset, toimijuus, tarvitsevuus, toipuminen ja elämän tarkoitus) sekä viikoittaisten nauhoitettujen videoluentojeni että konkreettisten toivoa ja jaksamista tukevien harjoitusten kera.

Verkkokurssin materiaali saapuu viikoittain osallistujan sähköpostiin. Se sisältää aina teemaan sisältyvän luennon (noin 30 min.), jonka voi joko katsella tai kuunnella. Lisäksi jokaiseen viikkoon sisältyy videolla ohjattu harjoitus, jolla voi syventää asian työstämistä itsenäisesti.

Verkkokurssiin sisältää myös erillisen tulostettavan työkirjan, joka tarjoaa lisämateriaalia ja jää luonnollisesti osallistujan käyttöön. Videoitu kurssimateriaali on osallistujan käytössä kahden kuukauden ajan aloituspäivästä alkaen.

Muita verkkokursseja mielen hyvinvointiin:

  • Lujasti lempeä – Mielen taidot I
  • Lujasti lempeä – Mielen taidot II
  • Lujasti lempeä – Mielen taidot I + II

Tutustu kursseihin Maaret Kallion verkkosivuilla.

Saat Marttojen jäsenedun käyttöösi näin: Kurssille kirjautuessa tulee laittaa kohtaan ”kuponki” koodi martat40 ja silloin saa mistä tahansa verkkokurssista 40 %:n alennuksen.

Yhteystiedot: verkkokurssi.maaret.kallio@wsoy.fi