"Yhteinen tavoite on tehdä jotain hyvää"

Keitä me Martat olemme? Toimintaan ovat tervetulleita mukaan naiset ja miehet, lapset ja nuoret. Ole sellainen martta kuin sinulle sopii!

"Olen tietämättäni ollut koko ikäni martta"

Vapaaehtoismartta Hanna Keino on järjestänyt ruokakursseja, auttanut turvapaikanhakijoita sekä ihmisiä, joiden arki on kriisissä esimerkiksi tulipalon tai lapsen sairastumisen vuoksi.

"Marttoihin voi tulla mukaan sellaisena kuin on"

Käsitöitä rakastava Marketta Rahikainen on eläkkeellä ja kehittää itseään erilaisten käsityökaavojen ja neulomisen maailmassa. Marketta toivottaa kaikki kässäilystä kiinnostuneet mukaan harrastamaan marttoihin.

"Miehet voivat lähteä hyvin matalalla kynnyksellä mukaan"

Turussa asuva perheenisä ja MiesMartoissa mukana oleva Matti Männistö on innostunut ruuanlaitosta ja ollut jo pitkään martoissa. Matti kutsuu kaikkia miehiä kokeilemaan marttailua.

"Marttatoiminnasta hyötyy koko perhe"

Kymenlaaksossa asuva, Menevissä Martoissa mukana oleva intohimoinen puutarhamartta, kirjailija ja hyötyviljelijä Maria Kesänen rakastaa multaisia käsiä.

"Martoissa on lämmin ja tervetullut henki"

Marjo Ranta on martta, jonka intohimona on ruuan laitto itse viljellyistä tuotteista. Marjolla on oma viljelypalsta Helsingissä, jossa on paljon nuoria viljelijöitä. Kaupunkilainen marttailu on monimuotoista, yhteisöllistä ja luovaa.

"Marttatoiminta on minun purjeveneeni"

Kunniapuheenjohtaja Salme Holma kutsuu kaikki mukaan näköalapaikalle vaikuttamaan martoissa.

Jaa sivu