Martat-lehti

Martat-lehti on marttojen jäsenlehti. Lue kiinnostavia juttuja ruuasta, kotipuutarhasta, kodinhoidosta ja järkevästä taloudenpidosta. Lehdessä on hyviä reseptejä, siivousvinkkejä, käsityöohjeita ja neuvoja, kuinka saada rahat riittämään. Lehtemme kertoo, mitä marttayhdistyksissä tapahtuu, mitä martat tekevät ja millaisia tämän päivän martat ovat. Marttojen parissa viihdyt!

Maria Kesänen on kesäihminen

Kymenlaaksossa asuva, Menevissä Martoissa mukana oleva ja intohimoinen puutarhuri, kirjailija ja hyötyviljelijä Maria Kesänen rakastaa multaisia käsiä. Marian haastattelu myös uudessa Martat-lehdessä.

Innostu marttailemaan

Jäsenenä saat Martat-lehden kotiisi kuusi kertaa vuodessa. Koe marttailun iloa ja nappaa vinkkejä arkeen. Lehden tunnuslause onkin: Kokeile tätä kotona!

LÄHIKUVASSA MARTTA

Tapaamme kiinnostavia henkilöitä; marttoja, joilla on sanottavaa. Heidän mukanaan katsot maailmaa marttanäkökulmasta!

LUONNOSSA KOTONAAN

Martat-lehti viihtyy pihassa, parvekkeella ja villissä luonnossa. Pistämme puutarhan kukoistamaan ja keräämme yrtit luonnosta.

SUOMALAINEN RUOKAVUOSI

Martan reseptit nappaat tuoreeltaan jokaisesta lehdestä. Kunnioitamme kotimaisia raaka-aineita, metsän ja veden antimia, vuodenaikoja.

MEILLÄ SIIVOTAAN

Kodinhoito on helppoa ja palkitsevaa. Martat neuvovat, miten kaaos pysyy kaukana ja lika loitolla.

PYSY MARTTAKARTALLA

Mitä järjestössä tapahtuu? Miten saan enemmän irti marttailusta? Mitä uutta keksimme yhdistyksen toimintaan? Seuraa jäsenlehteä!

HISTORIAN HUIPPUJA

Martat saivat oman lehden vuonna 1902. Huikeasta historiastamme ammennetaan aarteita: kuvia, sanoja, tunnelmaa ja aatteen paloa.