Martat-lehti

Martat-lehti on marttojen jäsenlehti. Lue kiinnostavia juttuja ruuasta, kotipuutarhasta, kodinhoidosta ja järkevästä taloudenpidosta. Lehdessä on hyviä reseptejä, siivousvinkkejä, käsityöohjeita ja neuvoja, kuinka saada rahat riittämään. Lehtemme kertoo, mitä marttayhdistyksissä tapahtuu, mitä martat tekevät ja millaisia tämän päivän martat ovat. Marttojen parissa viihdyt!

Uusin Martat-lehti

Numerossa 1/2018 tapaamme kirjailija Eppu Nuotion, joka kertoo, miksi hänen uusimman dekkarinsa päähenkilö on martta. Lehden uusi kolumnisti, kirjailija Päivi Alasalmi, puolestaan paljastaa, millaista on himoneulojan arki.

PÄÄHENKILÖNÄ MARTTA

Eppu Nuotion dekkarisarjassa päähenkilönä on martta.

PUU KAATUU!

Martta tarttuu tarvittaessa moottorisahaan. Kurssilla opittiin oikeat otteet.

VIHREÄÄ JA MEHEVÄÄ

Kasvata ituja ja versoja voileivän päälle tai salaattiin.

Luonto on paras leikkipaikka. 🌲

Ulkoilevatko lapset? Se on meistä aikuisista kiinni. Vanhempien ja isovanhempien esimerkki kasvattaa pihalla puuhailijaksi. Pienestä pitäen kehittyy elinikäinen innostus ulkoilmaelämään. Lue uusimman Martat-lehden artikkeli.

Lue artikkeli

Tule mukaan #Pystyn talkoisiin!

Pystyn kampanjan tavoitteena on kannustaa suomalaisia opettamaan nuorille arkitaitoja. Löydät tietoa kampanjasta jokaisesta vuoden 2018 Martat-lehden numerosta.

Kampanjan kotisivut

Martat-lehti innostaa marttailemaan

Jäsenenä saat Martat-lehden kotiisi kuusi kertaa vuodessa. Koe marttailun iloa ja nappaa vinkkejä arkeen. Lehden tunnuslause onkin: Kokeile tätä kotona!

LÄHIKUVASSA MARTTA

Tapaamme kiinnostavia henkilöitä; marttoja, joilla on sanottavaa. Heidän mukanaan katsot maailmaa marttanäkökulmasta!

LUONNOSSA KOTONAAN

Martat-lehti viihtyy pihassa, parvekkeella ja villissä luonnossa. Pistämme puutarhan kukoistamaan ja keräämme yrtit luonnosta.

SUOMALAINEN RUOKAVUOSI

Martan reseptit nappaat tuoreeltaan jokaisesta lehdestä. Kunnioitamme kotimaisia raaka-aineita, metsän ja veden antimia, vuodenaikoja.

MEILLÄ SIIVOTAAN

Kodinhoito on helppoa ja palkitsevaa. Martat neuvovat, miten kaaos pysyy kaukana ja lika loitolla.

PYSY MARTTAKARTALLA

Mitä järjestössä tapahtuu? Miten saan enemmän irti marttailusta? Mitä uutta keksimme yhdistyksen toimintaan? Seuraa jäsenlehteä!

HISTORIAN HUIPPUJA

Martat saivat oman lehden vuonna 1902. Huikeasta historiastamme ammennetaan aarteita: kuvia, sanoja, tunnelmaa ja aatteen paloa.

Mediakortti

Martat-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja tavoittaa laajan lukijakunnan. Ilmoita lehdessämme! Ilmoitusmarkkinointi: Media-Q, Ky Tuija Saarimäki, p. 040 523 8813, tuija.saarimaki@media-q.fi.

Osa Martat-lehden numeroista on kaikkien kiinnostuneiden luettavissa.

Jaa sivu