Martat-lehti

Martat-lehti on marttojen jäsenlehti. Lue kiinnostavia juttuja ruuasta, kotipuutarhasta, kodinhoidosta ja järkevästä taloudenpidosta. Lehdessä on hyviä reseptejä, siivousvinkkejä, käsityöohjeita ja neuvoja, kuinka saada rahat riittämään. Lehtemme kertoo, mitä marttayhdistyksissä tapahtuu, mitä martat tekevät ja millaisia tämän päivän martat ovat. Marttojen parissa viihdyt!

Kurkkaa kanalaan! Millaista on arki viiden kanan kanssa?

Tämän omakotitalon pihalla asustaa viisi kanaa: Santsi, Karkki, Doora, Tähti ja Sydän. Ne ovat tuoneet perheen arkeen paitsi lähiluomumunia myös paljon riemua ja eloa. Video liittyy Martat-lehden Kesä on tarkkailijan aikaa -artikkeliin.

Lue Martat-lehden numero 3/2018

Virtuaalimartta Marja Pirttivaara

Marja Pirttivaara on sukututkimuksen supernainen ja virtuaalimartta. Marjan haastattelun löydät Martat-lehden numerosta 2/2018.

Martat-lehti innostaa marttailemaan

Jäsenenä saat Martat-lehden kotiisi kuusi kertaa vuodessa. Koe marttailun iloa ja nappaa vinkkejä arkeen. Lehden tunnuslause onkin: Kokeile tätä kotona!

LÄHIKUVASSA MARTTA

Tapaamme kiinnostavia henkilöitä; marttoja, joilla on sanottavaa. Heidän mukanaan katsot maailmaa marttanäkökulmasta!

LUONNOSSA KOTONAAN

Martat-lehti viihtyy pihassa, parvekkeella ja villissä luonnossa. Pistämme puutarhan kukoistamaan ja keräämme yrtit luonnosta.

SUOMALAINEN RUOKAVUOSI

Martan reseptit nappaat tuoreeltaan jokaisesta lehdestä. Kunnioitamme kotimaisia raaka-aineita, metsän ja veden antimia, vuodenaikoja.

MEILLÄ SIIVOTAAN

Kodinhoito on helppoa ja palkitsevaa. Martat neuvovat, miten kaaos pysyy kaukana ja lika loitolla.

PYSY MARTTAKARTALLA

Mitä järjestössä tapahtuu? Miten saan enemmän irti marttailusta? Mitä uutta keksimme yhdistyksen toimintaan? Seuraa jäsenlehteä!

HISTORIAN HUIPPUJA

Martat saivat oman lehden vuonna 1902. Huikeasta historiastamme ammennetaan aarteita: kuvia, sanoja, tunnelmaa ja aatteen paloa.

Lue menneitä pääkkäreitä pääsihteerin blogista

Mediakortti

Martat-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja tavoittaa laajan lukijakunnan. Ilmoita lehdessämme! Ilmoitusmarkkinointi: Media-Q, Ky Tuija Saarimäki, p. 040 523 8813, tuija.saarimaki@media-q.fi.

Jaa sivu