Jäsenrekisteri uudistui

Jäsenrekisteriuudistuksen myötä yhdistystoiminnan arki on helpottunut. Yhdistykset ja piirit pääsevät nyt katsomaan ja päivittämään mm. seuraavia tietoja jäsenistään:

  • Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Luottamustehtävät
  • Piirin kokousedustajat

Rekisteristä saa myös useita valmiita raportteja kuten jäsenluettelon, liittyneet ja eronneet jäsenet, merkkipäiväluettelon sekä jäsenten yhteystietotarrat. Jäsenrekisteristä voi tehdä erilaisia poimintoja ja viedä tiedot Exceliin. Uudet ja eronneet jäsenet ilmoitetaan edelleen Marttaliittoon Tea Svahnille tea.svahn@martat.fi.

Yhdistys saa jäsenrekisterin käyttöoikeudet enintään kahdelle henkilölle. Valitun henkilön tulee olla yhdistyksen jäsen.

Jäsenrekisterin käyttäjät valitsee yhdistyksen hallitus. Valittujen henkilöiden tiedot (nimi, jäsennumero, yhdistys, yhdistysnumero, käyttäjän sähköpostiosoite) tulee ilmoittaa Marttaliittoon. Käyttöoikeuksien muuttuessa ilmoitetaan sekä poisjäävän että uuden rekisterivastaavan tiedot.

Kaikki jäsenrekisteriä koskevat kysymykset, muutokset sekä uusien käyttäjien tiedot lähetetään osoitteeseen jarjestosihteeri@martat.fi.

Marttaliitto ylläpitää ja tuottaa edelleen kaikkia jäsenrekisteripalveluja ja hoitaa valtakunnallisen laskutuksen.


Ladattavat tiedostot

Uuden jäsenrekisterisovelluksen käyttöohje (pdf, 4,273 kB)

Jaa sivu