Jokaisella marttayhdistyksellä on mahdollisuus näkyä martat.fissä oman näköisillä nettisivulla. Kirjoita, laita kuvia ja rakenna omaa yhdistyssivua pala palalta oman aikataulusi ja innon mukaan. Tutustu esimerkiksi Myllypuron Marttojen sivuun, jota seuraamalla näet ja opit, mitä kaikkea voit tehdä. Katso myös koulutusvideomme sekä käyttöohjeet.

Yhdistyksen nettivastaava

Mikäli yhdistykselläsi ei vielä ole käyttäjätunnusta martat.fi sivuille, tilaa tunnus yhdistyksellesi osoitteesta martat.verkkouudistus@martat.fi. Kerro viestissä edustamasi yhdistyksen nimi sekä yhdistyksen yhteystiedot. Käyttäjätunnukset annetaan yhdistyksen nettivastaavalle (samoja tunnuksia voi tietysti käyttää useampi). Jos et vielä ole ilmoittanut yhdistyksen nettivastaavaa, tee se nyt. Suosittelemme luomaan yhdistykselle oman sähköpostin, jota käytetään yhdistyksen toiminnassa, myös yhdistyssivujen päivittämisessä. 

HUOM!

  • Uusmaalaiset yhdistykset tilaavat käyttäjätunnukset suoraan osoitteesta aino.posti@martat.fi.
  • Lounais-Suomen yhdistykset tilaavat käyttäjätunnukset suoraan osoitteesta arto.lautiala@martat.fi.

Upea mahdollisuus yhdistyksille

Yhdistyssivu-uudistus liittyy oleellisesti myös jäseneksi liittymisen prosessiin. Kun uusi martta liittyy jäseneksi, hän valitsee itse oman yhdistyksen. Sen hän löytää haku- ja suodatustoiminnoilla, mikä tarkoittaa asuinaluetta tai esim. kiinnostuksen kohteita (esim. ruoka, teatteri jne.).

Yhdistystietojen ajanmukaisuudesta huolehtiminen ja toiminnasta kertominen on upea mahdollisuus kaikille yhdistyksille. Kun huolehdimme tästä, alueesi martat ja tulevat martat löytävät toiminnan ja voivat tulla siihen mukaan.

Jaa sivu