Jokaisella marttayhdistyksellä on mahdollisuus näkyä martat.fissä oman näköisillä nettisivulla. Kirjoita, laita kuvia ja rakenna omaa yhdistyssivua pala palalta oman aikataulusi ja innon mukaan. Tutustu esimerkiksi Myllypuron Marttojen sivuun, jota seuraamalla näet ja opit, mitä kaikkea voit tehdä. Katso myös koulutusvideomme sekä käyttöohjeet.

Yhdistyksen nettivastaava

Jokainen yhdistys tarvitsee yhdistyssivuvastaavan, joka saa oikeuden päivittää sivuja. Käyttäjätunnukset annetaan vain yhdelle henkilölle (samoja tunnuksia voi tietysti käyttää useampi). Jos et vielä ole ilmoittanut yhdistyksen nettivastaavaa, tee se nyt. Suosittelemme luomaan yhdistykselle oman sähköpostin, jota käytetään yhdistyksen toiminnassa, myös yhdistyssivujen päivittämisessä. Mikäli yhdistykselläsi ei vielä ole käyttäjätunnusta martat.fi sivuille, tilaa tunnus yhdistyksellesi osoitteesta martat.verkkouudistus@martat.fi. Kerro viestissä edustamasi yhdistyksen nimi sekä yhdistyksen yhteystiedot.

Huom! Uusmaalaiset yhdistykset tilaavat käyttäjätunnukset suoraan osoitteesta aino.posti@martat.fi.

Yhdistyssivujen päivittäminen

Kun saat sähköpostiisi linkin, voit mennä luomaan tunnukset. Kun olet luonut oman profiilin, pääset päivittämään yhdistyssivua. Aluksi teemme peruspäivityksen. Kun olet kirjautunut, näet myös ohjeet, kuinka aloitat päivittämisen. Täältä löydät ohjeet sivun päivittämiseen.

Yhdistyssivut

Ennen kuin saat tunnukset, voit käydä katsomassa oman yhdistyksen sivua. Kaikki yhdistyssivut löydät täältä.  Esimerkkiyhdistyksemme Myllypuron kanssa on kokeiltu jo päivittämisen kakkosvaihetta. Tutustu Myllypuron Marttojen sivuun täällä.

 

Upea mahdollisuus yhdistyksille

Yhdistyssivu-uudistus liittyy oleellisesti myös jäseneksi liittymisen prosessiin. Kun uusi martta liittyy jäseneksi, hän valitsee itse oman yhdistyksen. Sen hän löytää haku- ja suodatustoiminnoilla, mikä tarkoittaa asuinaluetta tai esim. kiinnostuksen kohteita (esim. ruoka, teatteri jne.).

Yhdistystietojen ajanmukaisuudesta huolehtiminen ja toiminnasta kertominen on upea mahdollisuus kaikille yhdistyksille. Kun huolehdimme tästä, alueesi martat ja tulevat martat löytävät toiminnan ja voivat tulla siihen mukaan.

Jaa sivu