Marttamatkalle Etiopiaan lokakuussa

Hae mukaan ikimuistoiselle retkelle tutustumaan Marttojen ja Kynnys ry:n kehitysyhteistyöhön Etiopian vammaisten naisten parissa. Hakuaika 20.2.-30.4.

EWDNAn kotitalouskurssilla pilkotaan kanaa.

Aikataulu 7.-16.10.2018

7.10. lennot Helsinki – Istanbul – Addis Abeba

8.-15.10. ohjelmaa Addis Abebassa ja sen lähialueilla, majoitus Addis Abeba Friendship Hotel

16.10. lennot Addis Abeba – Istanbul – Helsinki

Tutustumme Etiopian vammaisten naisten järjestön EWDNA:n toimintaan, opimme uutta vammaisen naisen asemasta kehitysmaassa ja kokkailemme ja askartelemme yhdessä EWDNA:n eri tavoin vammaisten jäsenten kanssa. Jos sinulla on itselläsi jokin käsityö- tai kotitaloustaito, jonka haluaisit jakaa, kerro siitä meille hakulomakkeella. Tutustumme myös etiopialaiseen kulttuuriin ja ruokakulttuuriin ja matkailemme Addis Abeban lähialueilla.

Matkan hinta martoille on 1500-1700 e, hinta tarkentuu maaliskuun aikana. Yhden hengen huoneesta 180 euron lisämaksu. Lisäksi tulee matkavakuutus ja viisumikulu. Marttaliitto osallistuu matkan kustannuksiin tarjoamalla matkanjohtajapalveluita. Liikumme ryhmässä, mutta toivomme matkaan lähtijöiltä myös omatoimisuutta ja joustavuutta.

Marttamatkojen tavoite on vahvistaa edelleen kansainvälisen toiminnan vapaaehtoisverkostoa. Edellytämme valituksi tulleilta halua kertoa näkemästään ja kuulemastaan 2-3 marttaillassa omalla lähialueella. 15 hengen ryhmään valitaan monenlaisia marttoja eri puolilta Suomea. Lisäksi mukana on kaksi matkanjohtajaa Suomesta ja englanninkielinen opas Etiopiasta. Ilmoitamme kaikille hakijoille valituksi tulemisesta 15.5. mennessä.

Linkki hakulomakkeeseen on tässä.

 

Jaa sivu