Pohjoismaiden Naisliitto (NKF) on Pohjoismaiden vanhimpia yhteistyöverkostoja, perustettu vuonna 1919. Tärkein toimintamuoto ovat vuosittain eri maissa emännöitävät pohjoismaiset kesäkonferenssit, joissa kokoonnutaan ajankohtaisen yhteiskunnallisen teeman ympärille ja retkeillään ja tavataan järjestöihmisiä eri pohjoismaista.

Marttaliiton lisäksi Pohjoismaiden Naisliiton muodostavat seuraavat jäsenjärjestöt:

Suomen ruotsalainen Marttaliitto (Finlands svenska Marthaförbund tai lyhyesti Marthaförbundet) on Suomen suurin ruotsinkielinen naisjärjestö. Se on perustettu samanaikaisesti Marttaliiton kanssa vuonna 1899. Liitot jaettiin kielen perusteella kahteen eri liittoon vuonna 1924, mutta yhteistyö on sisarjärjestöjen välillä edelleen hyvin tiivistä. Liitto julkaisee kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää Martha-lehteä.

www.martha.fi

Islannin naisyhdistys (Kvenfélagasamband Íslands eli KÍ) perustettiin 1. helmikuuta 1930. Pohjoismaiden Naisliiton jäsen järjestö on ollut vuodesta 1949 alkaen. Islannin naisyhdistyksen perustamisen tavoitteena oli, että maan naisyhdistyksillä olisi yhteistyöfoorumi ja puolustaja. KÍ on jaettu 17 alueelliseen järjestöön, joissa toimii noin 150 naisyhdistystä. Järjestö julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Húsfreyjan (kotirouva) -lehteä.
www.kvenfelag.is
Norjan naisten ja perheiden yhdistys (Norges Kvinne- og familieforbund eli K&F) perustettiin 15. syyskuuta 1915. Yhdistyksen tavoitteena oli edistää terveyttä kotitalouksissa mm. paremman ruokavalion ja kotiäitien sivistäminen kautta. Yhdistyksellä on 17 aluetta joissa toimii noin 200 paikallista yhdistystä joissa on noin 3 000 jäsentä. Yhdistys julkaisee Kvinner & familie (Naiset & perhe) -lehteä.
www.kvinnerogfamilie.no
Koti ja yhteiskunta -yhdistys (Riksförbundet Hem och Samhälle) on Ruotsissa vuonna 1919 perustettu valtakunnallinen yhdistys, jonka tehtävänä on  edistää naisten ja miesten yhtäläisiä oikeuksia ja velvollisuuksia kotona, työssä ja yhteiskunnassa. Lisäksi järjestö pyrkii edistämään lasten oikeuksia ja suojaamaan kuluttajia. Yhdistys julkaisee Hem och Samhälle -lehteä.
www.hemochsamhalle.se