Marttapiirit tarjoavat maksullisia kotitalousneuvontapalveluja kaikille, esimerkiksi työyhteisöille, kunnille – myös yksityishenkilöille.

Tilauskurssit

Martat tekevät paljon yhteistyötä järjestöjen, kuntien, yritysten, viranomaisten, seurakuntien ja oppilaitosten kanssa. Kotitalousneuvonta täydentää yhteistyötahojen omaa toimintaa. Yhteistyökumppanit voivat valita sopivan kokonaisuuden Marttojen kurssivalikoimasta, esimerkiksi ruoka-, kodinhoito- ja puutarhakursseja.

Sisällöt voidaan suunnitella yhdessä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Asiantuntijamme huolehtivat kurssinmateriaalien hankinnasta, mikäli ei muuta sovita. Ruokakurssilla valmistettu ateria syödään yhdessä ryhmän kanssa. Kurssin päätteeksi yleensä huolehditaan astioiden pesusta ja kurssitilan siisteydestä yhdessä ryhmäläisten kanssa.

Tilaa kursseja, luentoja tai sieni- ja villiyrttiretkiä asiakkaillesi tai työntekijöillesi. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi. Kysy lisätietoa lähimmästä marttapiiristä. Yhteystiedot löydät täältä.

Lapsiperheiden kotitalousneuvontapalvelut

Marttapiireiltä voi ostaa lapsiperheiden kotitalouskursseja, luentoja ja perheiden kotona tehtävää henkilökohtaista kotitalousneuvontaa täydentäväksi osaksi julkisen sektorin lapsiperheiden palveluja.  Lue lisää.

Kotitalousneuvonta osana kuntouttavaa työtoimintaa

Osa marttapiireistä tarjoaa ryhmämuotoista kuntouttavaa työtoimintaa työttömille, alle 25-vuotiaille ja 25 vuotta täyttäneille. Kotitalousalan asiantuntijamme tukevat työtoiminnan avulla asiakkaiden arjen taitoja ja elämänhallintaa, ja sitä kautta oman elämän haltuunottoa sekä työllistymisedellytyksiä. Lue lisää.

Jaa sivu