Martat.fi ohjeet yhdistyksille

Tältä sivulta löydät linkit kaikkiin martat.fi-sivujen päivitysohjeisiin. Saat apua myös omasta marttapiiristä, piirisi mediamartoilta sekä osoitteesta martat.verkkouudistus@martat.fi.

Usein kysytyt kysymykset

Uudet päivitysohjeet

Huomioithan, että marraskuussa tehdyn uudistuksen vuoksi osa tämän sivun ohjeista on vanhentunut. Ohjeistuksia päivitetään viikoittain.

Yksinkertainen yhdistyssivu

Yksinkertainen yhdistyssivu rakentuu perustiedoista, kuten yhteystiedoista yhdistystoiminnan esittelystä ja Liity jäseneksi -painikkeesta. Voit myös tehdä sivun alalaitaan ns. yhteistyöbannereita, joilla kerrot esim. piirin toiminnasta.

Katso

Yksinkertainen vai monitasoinen sivusto yhdistykselle?

Tutustu erilaisiin sivumalleihin ja mieti sekä harkitse, millainen sivumalli sinun yhdistykselle sopisi? Yksinkertaisesta perussivusta on hyvä aloittaa, mutta edistyksellinenkin sivu syntyy mukavasti elementti kerrallaan. Aluksi maltti on valttia – mieluummin laatua kuin määrää!

Martat.fi:n kirjalliset käyttöohjeet ja videot

Alla olevissa ohjeissa saattaa olla vanhentunutta tietoa, marraskuussa 2018 tehtyjen martat.fi-muutosten vuoksi. Ohjeita päivitetään – yllä olevat ohjeet, jotka ovat sinisissä kehyksissä, on päivitetty.

Löydät kaikki video-ohjeet myös MartatTV:stä

Salasana unohtunut

Oman etusivun muokkaaminen

Alasivun linkittäminen yläsivulle/etusivulle

Kuvan lisääminen

Linkin lisääminen

Tapahtuman luominen

Katso myös kirjalliset ohjeet

Tiedoston lisääminen

Uuden uutisen/ajankohtaisen tiedon luominen

Katso myös kirjalliset ohjeet
Jaa sivu