Yhdistyssivut kuntoon -kampanja

Loppuvuoden yksi tärkeistä tavoitteista on laittaa yhdistyssivujen perusasiat kuntoon. Siksi järjestämme päivityskampanjan, jonka aikana saat yhdistyssivut ajan tasalle tekemällä pieniä tehtäviä.

Kampanjan idea

Idea on, että kerran viikossa annamme sinulle mukavan haasteen, jonka tekemiseen on aikaa vaihtelevasti viikosta pariin viikkoon…joidenkin asioiden kohdalla ehkä enemmänkin. Jos et osaa, kysy apua – joko joltain omasta yhdistyksestä, mediamarttojen Facebook-ryhmässä tai laittamalla sähköpostia Suskille: susanne.ranta-kiiski(at)martat.fi. Voit myös soittaa: 040 5024204.

Toimintaohjeet

  • Perusidea lyhykäisyydessään on, että teet annetun tehtävän.
  • Kun se on tehty, lähetät oman yhdistyksen verkko-osoitteen minulle, osoitteeseen susanne.ranta-kiiski(at)martat.fi. Käytännössä siis kopioit osoitteen ja liität s.postin tekstikenttään, kuten mallissa.
  • Tehtävien aikana arvomme palkintoja. Voittajat ilmoitamme Mediamarttojen Facebook-ryhmässä sekä mediamarttojen infokirjeissä. HUOM! Tehtäviä on loppuvuoden aikana siis useampia. Ahkerimmalle yhdistyksen mediamartalle, joka on tehnyt tehtävät huolellisesti, annamme vuoden lopussa yllätyspalkinnon!
  • Kaikissa kysymyksissä, laitathan viestin osoitteeseen susanne.ranta-kiiski(at)martat.fi

Oletko jo nähnyt kevään mediamartta-koulutusten videot?