Alasivun tekstin muotoilu

Ajatuksella muotoiltu teksti on palvelus lukijalle. Otsikko kertoo, mistä on kyse, ingressi on eräänlainen ”sisäänajo” ja kooste sivun asioihin. Leipäteksti on perustekstiä, jota ryhdittävät väliotsikot. Ne antavat lukijalle hengähdystaukoja, mutta myös auttavat sisällön silmäilyssä. Eli laita sivulle tekstin lisäksi pääotsikko, ingressi sekä väliotsikot.

Alasivun teko sujuu hyvin,  kun noudatat ohjeita ja muistat määrittää paikoilleen yläsivun. Alasivun tekstin muotiluun kannattaa panostaa. Pienillä trimmauksilla, saat alasivulle ammattimaisen ilmeen. Laitathan paikoilleen otsikot ja ingressin sekä lisäät tekstiin väliotsikoita. Tehtävän on oltava valmis sunnuntaina 10.11. Palkintona kerä marttaraitaa.

Katso ohjeet

Toimi näin
  1. Katso päivitysohjeista, kuinka muotoilet alasivun tekstiä. Lue koko ohje ensin, tee sitten päivitykset. (Muista kirjautua sivuille, kun teet päivityksiä.)
  2. Kun olet tehnyt tehtävän, lähetä minulle linkki siihen sivuun, jonka olet tehnyt, osoitteeseen susanne.ranta-kiiski(at)martat.fi. Käytännössä siis kopioit sivun URL-osoitteen ja liität sen s.postiin. Ks. malli kuvasta.
  3. Kirjoita Aihe-kenttään ALASIVUN MUOTOILU

 

Palkinnon arvonta

Arvomme lankakerän 11.11.2019. Voittajat ilmoitamme mediamarttojen Facebook-ryhmässä ja infokirjeessä. HUOM! Tehtäviä on loppuvuoden aikana useampia. Ahkerimmalle yhdistykselle annamme vuoden lopussa yllätyspalkinnon! Ole siis aktiivinen!

 

Marttaraita-tupsu