Kaipaatteko yhdistykseenne lisää jäseniä? Muodostaa yhdistyksessänne jäsenhankinnan pari ja lähtekää mukaan uuteen valmennukseen. Kolmeosainen etäyhteyksin toteutettava valmennus antaa oivalluksia, työkaluja ja ideoita vietäväksi oman yhdistyksenne uusien jäsenten rekrytointiin sekä heidän kohtaamiseensa.

Valmennuksen lähtökohtana on vertaisoppiminen sekä yhteiskehittäminen. Parhaimman hyödyn saatte valmennuksesta, kun yhdistyksestänne osallistuu kaksi jäsentä samassa paikassa yhteisellä laitteella. Toivomme, että osallistutte kaikkiin valmennuskertoihin. Valmennusta johdattelevat Wirmon Marttojen varapuheenjohtaja Elina Ravantti ja Marttaliitton kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara.

Valmennuskerrat

  • Ensimmäisellä kerralla 8.3. klo 17.30-19 haetaan yhdistyksen jäsenhankinnalle uutta suuntaa ja innostusta.
  • Toisella kerralla 22.3. klo 17.30-19 jaetaan kokemuksia ja kehitetään omalle yhdistykselle sopivia konkreettisia tapoja hankkia uusia jäseniä.
  • Viimeisellä kerralla 10.5. klo 17.30-19 kootaan onnistumisia, puhutaan uusien jäsenten vastaanottamisesta ja siirrätään katseet jo tulevaan.

Valmennuskertojen välillä tehdään välitehtäviä.

Jäsenhankinnan valmennus on osa Marttaliiton toiminnan kehittämistä. Erityisesti Marttaliitossa on kiinnostusta lisätä +55-vuotiaiden jäsenten määrää. Tässä vaiheessa elämää nk. ruuhkavuodet ovat jo mahdollisesti takana päin ja aikaa on enemmän omalle vapaa-ajantoiminnalle. Mikä olisikaan parempaa vapaa-ajantoimintaa kuin marttatoiminta?

Ketkä yhdistyksestäsi olisivat kiinnostuneita jäsenhankinnan kehittämisestä? Tervetuloa valmennukseen avoimin ja löytöretkeläisen mielin.

Ilmoittautukaa mukaan viimeistään 9.2.2023 tästä linkistä.