Uusi Martat-sovellus on nyt julkaistu ja myös yhdistyksissä kannattaa ottaa porukalla sovellus käyttöön ja tutustua sen mahtaviin marttailusisältöihin! Ladatkaa marttaillassa sovellus kaikille, harjoitelkaa kirjautumista ja tutkikaa, mitä kaikkea hyödyllistä sovelluksesta löytyy!

Martat-mobiilisovellus tuo rakastetuimmat marttasisällöt suoraan taskuusi!

Martat-sovelluksesta löydät ajankohtaiset satokauden reseptit, marttojen parhaat kotitalousniksit, vinkit puutarhan ja viherkasvien kukoistukseen sekä tietysti kaikki ihanat Marttayhteisön martat!

Lisätietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä sovelluksesta löytyy täältä.

Ladatkaa yhdessä Martat-sovellus kaikkien älypuhelimiin

Martat-sovellus löytyy Applen ja Androidin sovelluskaupoista hakemalla ”Martat” tai ”Marttaliitto”. Klikkaa ”Asenna” ja sovellus latautuu puhelimeesi.

Rekisteröidy käyttäjäksi ja kirjoita pyydetyt tiedot, rastita olevasi marttajäsen ja määritä kiinnostuksenkohteesi, joiden mukaan sovellus tarjoaa sinulle räätälöityä sisältöä (voit muuttaa näitä myöhemmin).

Tutustukaa Marttayhteisöön

Koko sovelluksen sydän on Marttayhteisö, jossa martat ja ei-martat pääsevät keskustelemaan ja kysymään toisiltaan marttateemoihin liittyviä kysymyksiä. Meillä martoilla on yhteisössä erityisrooli, sillä rastitettuamme rekisteröitymisen yhteydessä olevamme marttoja, marttoihin kuulumisemme näkyy myös keskustelupalstalla ja monille käyttäjille voi olla tärkeää saada kysymykseensä vastaus juuri martalta. Osallistukaa siis aktiivisesti keskusteluun, kommentoikaa ja jakakaa omia parhaaksi havaittuja niksejänne muiden iloksi.

Esitä oma kysymyksesi Marttayhteisössä ja käy lisäksi vastaamassa vähintään yhteen toisen laittamaan kysymykseen!

Tallentakaa reseptejä

Sovelluksesta löytyy valtavasti marttojen parhaita reseptejä, joista jokainen voi tallentaa omat suosikit ja koota vaikka valmiin ruokalistan arkea helpottamaan. Myös omien suosikkireseptien lisääminen sovelluksen reseptivihkoon käy vaivattomasti!

Valmistakaa marttaillan tarjoilut sovelluksen resepteistä ja tallentakaa ne jokaiselle omiin suosikkeihin.

Kokeilkaa yhdessä myös oman reseptin tallentamista sovellukseen. Onko yhdistyksellänne vaikka jokin luottoresepti, jonka voisitte tallentaa kaikkien puhelimiin (Marttalan marttojen luottopullat)?

Äänestäkää parasta kodinhoitovinkkiä

Käykää läpi sovelluksen kodinhoitovinkkejä ja järjestäkää äänestys, mikä niistä on käyttökelpoisin. Jokainen voi lisäksi käydä oman suosikkinsa kohdalla kertomassa, miten on kyseistä vinkkiä itse hyödyntänyt tai muokannut.

Jakakaa sovelluksen ilosanomaa!

Nyt on aika rummuttaa somekanavat täyteen Martat-sovellusta ja hehkuttaa siitä myös kaikissa tulevissa marttatapahtumissa sekä vinkata jokaisen omille kummin kaiman tutuille!

Tehkää marttaillan päätteeksi yhdistyksen somekanaviin päivitys, jossa jaatte ensikokemuksianne ja kommenttejanne sovelluksen käytöstä. Käyttäkää aihetunnisteita #Martat ja #MartatApp.