Osallistu kilpailuun ja suunnittele juhlavuoden villasukat

Marttaliitto ja Novita järjestävät suunnittelukilpailun 120 vuotta täyttävän marttajärjestön kunniaksi. Suunnittele ja toteuta villasukkapari Novitan käsityölangoista. Sukassa tulee näkyä viitteitä perinteeseen, joka on tuotu tähän päivään. 

Kilpailu kestää 28.9.2018 saakka. Lähetä sukat ajalla 17.– 28.9. osoitteeseen Novita Oy/ Lankapalvelu, Leipurimestarintie 5, 45610 Koria. Lisää lähetykseen viitteeksi sana Marttasukka. Kerro samalla hieman tekemästäsi sukkaparista ja itsestäsi neulojana. Liitä mukaan yhteystietosi. 

Raati

Marttaliiton ja Novitan edustajista koostuva raati valitsee voittajan, joka saa 250 euron lahjakortin Novitaknits.com verkkokauppaan. Lisäksi raadin suosikkeja palkitaan marttatuotteilla. Kilpailuun lähetettyjen sukkien kuvia julkaistaan Marttaliiton ja Novitan nettisivuilla. 

Säännöt 

  • Kilpailutyön tulee olla ennen julkaisematon ja idean tekijän oma. 
  • Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Voittajan nimi ja kilpailutyö julkistetaan Suomen Kädentaidot -tapahtumassa Tampereella 16.11., Martat- ja Novita-lehdissä sekä Marttaliiton ja Novitan sähköisissä kanavissa. 
  • Palkintoja ei voi vaihtaa käteiseksi tai muiksi palkinnoiksi. 
  • Voittajatyöstä tehdään ohje, joka julkaistaan Martat-lehdessä ja Marttaliiton nettisivuilla. Novitalla on oikeus julkaista ohje Novita-lehdessä. 
  • Osallistumalla kilpailuun osanottaja hyväksyy nämä ehdot. 
  • Kilpailun järjestäjä on Marttaliitto ry, Lapinlahdenkatu 3A, 00530 Helsinki. 

Kilpailutöitä ei palauteta, vaan ne lahjoitetaan juhlavuoden käsityötempaukseen.


Ladattavat tiedostot

Sukkakilpailu PDF

Jaa sivu