Kotiin on kiva tulla kun sisääntulo on siisti ja houkutteleva. Suunnittele tontille sisääntulo kutsuvaksi ja edustavaksi ympäri vuoden. Huomioi kadun yhtenäinen ilme, esimerkiksi yhtenäiset talonnumerot, postilaatikot, aidat, portit, jätekatokset ja kasvillisuus.

Panosta selkeään, kestävään ja helposti hoidettavaan päällysteeseen. Varaa riittävästi tilaa myös pyörille, mopoille, sekä liikunta- ja ulkoiluvälineille. Harkitse, tarvitaanko välineille myös katos- tai varastotilaa. Tarkista, että kadulta ei näy suoraan sisälle ulko-oven kautta. Suunnittele suojaksi kasvillisuutta, pergola tai aita. Vuodenaikojen mukaan vaihtuva, näyttävä ruukkuistutus sopii ulko-oven lähelle. Kun näet sen usein, muistat myös hoitaa sitä.

Tervetuloa meille!

Ruukkuistutukset, ovikranssit ja kaunis kynnysmatto toivottavat vieraat ja oman perheen tervetulleiksi. Niitä voi vaihdella vuodenaikojen mukaan. Oven pielessä olevalla harjalla voi harjata paitsi rappuset myös lumet housunlahkeista. Oven edustan oikealla materiaalivalinnalla ja rappurallilla estät hiekan kulkeutumisen sisätiloihin. Oikeilla materiaalivalinnoilla toteutettu sisääntulo on myös helppohoitoinen.

Vaikka pihaa ei olisi muuten laatoitettu voi rapun eteen olla hyvä laittaa muutama laattaa. Ne näyttävät siisteiltä ja estävät hiekan kantautumisen sisätiloihin. Tasaisen pohjan päällä pysyvät myös tuolit ja ruukkuistutukset suorassa.