Kevään viikkoruokalistaan on haluttu tuoda raikkautta hyödyntämällä hedelmiä monipuolisesti. Päivällisellä päästään maistamaan Intian, Espanjan ja Italian makuja. Perinteisempinä ruokina ovat mureke ja kalakeitto sekä ohrapuuro. Sunnuntain ateria on juhlavampi ja sopii hyvin myös pääsiäiseen.

Maanantai

(kasvisruokapäivä)

Tiistai Keskiviikko Torstai

(kasvisruokapäivä)

Perjantai Lauantai

(kasvisruokapäivä)

Sunnuntai
Aamupala Aamiaismuffinssit Hyvän aamun juoma
Lounas Juustokurpitsat**** Lampaankyljyksiä ja fetakastikketta
Välipala Keväinen munakas Raejuusto-hedelmäsalaatti Rieskarulla Mustaherukka-banaanismoothie Pesto-juustosarvet
Päivällinen Kukkakaalikorma  Kana-äyriäispaella* Herkkumureke**  Kasvislasagne Kalastajan keitto***
Iltapala Ohrapuuro  Hedelmäpannari*****

*Käytä kukkakaalikorman tähteet paellaan.
**Tarjoile ruskean kastikkeen ja perunan kanssa.

****Käytä keittoon keskiviikolta yli jääneet perunat.
****Korvaa pakastemaissi tähdekasviksilla.
*****Käytä pannariin hedelmäsalaatin tähteet.

Jaa sivu