Opi uutta verkkoluennoilla

Paras arki syntyy omista valinnoista ja me autamme sinua siinä. Parasarki.fi on Marttojen sivusto, jossa voit oppia uusia juttuja verkkoluennoilla. Luentosisältöjen lisäksi saat käyttöösi reseptejä, opastusvideoita ja monenlaista tietoa avuksesi. Tule mukaan oppimaan ja tuomaan arkeesi uutta sisältöä!

Kiinnostavia sisältöjä

Tule luennolle! Luentopaketin sisältöjä voit hyödyntää muutaman kuukauden ajan. Voit tulla mukaan luennolle ajankohtana, kun se järjestetään tai sitten katsoa sisällön itsellesi sopivana aikana. Kaikissa tuotteissamme on myös kiinnostavaa oheismateriaalia. Verkkosisältömme ovat mukavasti katsottavissa myös tabletilla ja mobiilissa.

Kokataan...

Tutustutaan sieniin...

Puuhastellaan...

Yrttiviljellään...

Tapaa koukuttavia tuttavuuksia

Verkkoluennoillamme vierailee eri alojen ammattilaisia jakamassa omaa osaamistaan ja näppäriä niksejä. Maisemasuunnittelija Eva Wuite kertoo parvekepuutarhan rakentamisesta Iloa ja yrttiunelmia -verkkoluennolla.

Tutustu

Tule iloa ja yrttiunelmia -verkkoluennolle!

Kasvisruoka innostaa - miksi?

Kasvispainotteinen ruokavalio on terveellinen valinta. Kasvikset sisältävät runsaasti kehon toiminnalle välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi niissä on ravintokuitua, imeytymätöntä hiilihydraattia, joka tekee niistä keveää ja vatsan hyvinvointia edistävää syötävää.

Vaihda välillä vegeen!

"Kasvisten avulla pidät paino- ja rasvaprosentin kurissa, ennaltaehkäiset monia elintapasairauksia ja parannat vastustuskykyä. Anna kasvisten tuoda väriä, makua ja vaihtelua ruokavalioon." Ringa Remes, ravitsemusterapeutti

Tule Ringan luennolle

On kivaa kutsua kavereita esimerkiksi kokkaamaan. Siinä koetaan tekemisen iloa ja onnistumisen elämyksiä yhdessä. Kun pata porisee ja keittiössä leijuu ihanat ruoan aromit, ymmärtää, mitä martat tarkoittavat sanoessaan, että – elämä on parasta itse tehtynä!

Tee muutos kanssamme

Verkkoluennollamme opit, kuinka aloitat helposti kasvispainotteiseen ruokavalioon siirtymisen. Opit myös, kuinka korvaat lihan kokonaan kasviksilla - turvallisesti ja monipuolisesti syöden.

Kas kas kasviksia -verkkoluento

Ihana idea - lahjakortti parasarki.fihin!

Jaa sivu