Jälkiruokakurssi

Aina on jälkiruoka-aika! Pieni makea herkku pääruoan jälkeen kruunaa aterian ja jättää hyvän mielen. Kurssilla valmistetaan mm. valkosuklaamousseja ja mansikkamelbaa, zabaionea, macaron leivoksia ja monia muita kylmiä ja lämpöisiä jälkiruokia.

Maukkaita kotimakkaroita

Opettelemme valmistamaan perinteisiä maistuvia, lisäaineettomia kotimakkaroita perunasta, broilerista ja possusta sekä hieman erikoisempia thai- tai joulumakkaroita.

Suomalaiset sapakset

Sapakset eli suomalainen versio tapaksista ovat mainio pieni suupala esimerkiksi alkupaloiksi, cocktailjuhliin tai glögilasin seuraan. Myös erilaisten juhlien alkupaloiksi voidaan luoda uutta trendikästä ilmettä erilaisilla sapaksilla. Kurssilla valmistamme erilaisia sapaksia sesongin mukaisista raaka-aineista.

 

Jaa sivu