Makumatka Thaimaahan

Thairuoan salaisuus piilee makean, karvaan, tulisen ja happaman maun harmoniassa. Kurssilla valmistetaan perinteisiä thaimaalaisia kala- kasvis,- ja broilerruokia korianterin, kookoksen ja sitruunaruohon ryydittämänä.

Sushi

Kurssilla opitaan sushin valmistuksen perustekniikka ja tutustutaan tarvittaviin työvälineisiin. Valmistamme maki-, temaki- ja nigiri-sushia.

Tuulahdus Intiasta

Opimme valmistamaan  värikkäitä ja mausteisiä liha-, kala- ja kasvisruokia sekä tietenkinperinteiseen intialaiseen  ruokapöytään kuuluvia samosapiiraita ja naanleipää.

Venäläinen keittiö

Kurssilla valmistetaan venäläisen ruokapöydän klassikoita: keittoja, piiraita, blinejä ja jälkiruokia. Ruokailu alkaa keitolla ja päättyy teehen.

Välimeren keittiö

Värikkäät kasvikset, oliiviöljy ja yrttien runsaus ovat yhteistä välimerenalueen ruokakulttuurille. Valmistamme kurssilla sydänystävällistä, herkullista kasvis- ja kalaruokia  jotka varmasti nostavat veden kielelle.

Jaa sivu