Tuulahdus Intiasta

Intialainen ruokapöytä notkuu maukkaita, värikkäitä ja mausteisia liha, -kala- ja kasvisruokia. Opimme valmistamaan perinteistä naanleipää, suussasulavia samosapiiraita ja muita intialaisen keittiön perusruokia.

Ilta Välimerellä

Vihreys, raikkaus, tuoreus, värikkäät kasvikset, oliiviöljy ja yrttien runsaus ovat yhteistä välimerenalueen ruokakulttuurille. Tule valmistamaan sydänystävällisiä, keveitä kasvis- ja kalaruokia, jotka maistuvat varmasti.

Vietnamilainen keittiö

Vietnamilaisessa keittiössä käytetään itämaisia raaka-aineita ja  yhdistellään vaikutteita useista eri ruokakulttuurista. Tuoreet raaka-aineet, runsas yrttien käyttö ja maukkaat kastikkeet antavat ruoille valloittavan tuoksun ja maun.

Makumatka Thaimaahan

Riisiä, kanaa, kalaa, kasviksia, korianteria, kookosta ja sitruunaruohoa,  niistä syntyy Thairuokaa. Tule herkuttelemaan suolaisen, makean, karvaan, tulisen ja happaman maun harmonialla!

Kurssikielenä voi olla  suomi tai englanti. Englannin kielisen kurssin opettajana on Kornvipa Ratanasaka.

Venäläisen keittiön klassikot

Valmistamme kurssilla perinteisiä maittavia venäläisiä ruokia: blinejä, keittoja, pelmenejä, hapankaalia ym. ja ruokailemme perinteiseen tapaan, aloitamme keitolla ja lopetamme teellä.

Korealainen keittiö

Korealaiset ateriat ovat värikkäitä ja mausteisia.

Oktoberfest

Jaa sivu