Seuraavista yrityksistä saat alueellisen jäsenedun näyttämällä jäsenkorttiasi.

Lahden Martina

Lahden Martina Aleksanterinkatu 23, tarjoaa 2.1.2017  alkaen edun Marttojen jäsenkortilla: lounaan arkisin klo 11-14 hintaan 8,70 € (lounas sisältää pääruoan, salaattipöydän, jääveden ja kahvin/teen). Lisäksi a la carte ruoissa arkisin ja sunnuntaisin annamme alennusta -15% (ei koske lauantaita).

Pitsi ja palmikko -lankamyymälä

Tervetuloa Pitsi ja palmikko -lankamyymälään Vesijärvenkatu 26, Lahti hurmaaville lankaostoksille. Kun muistat näyttää Martta-jäsenkorttiasi, saat normaalihintaisista langoista, käsityötarvikkeista ja ompelukoneista 10% alennusta (ei koske Puffalan eikä Iloisen Variksen tuotteita).

Lahden Forever Kuntokuntoklubi

Tervetuloa mukaan liikkumaan, tämä sopii kaikille Itä-Hämeen piirin marttayhdistysten jäsenille ikään tai kuntoon katsomatta. Martta-kortti on nyt entistä kattavampi ja vaihtoehtoja riittää jokaiseen makuun venyttelystä kovaankin menoon. Martta-korttiin kuuluu kaikki ryhmäliikuntatunnit klo 15 asti:

  • Senioriliikuntaan kuuluvat toiminnallinen harjoittelu, Terve selkä, kiertoharjoittelu, kuntojumppa sekä Venytellen vetreäksi –tunnit. Tarjolla on myös Forever Pumpia, kahvakuulaharjoittelua sekä ihanaa, jo tutuksi tullutta LAVIS-lavatanssijumppaa sekä Core, Flowride –pyöräily, Circuit, Bodyweight –tunnit. Katso tarkemmin tuntien sisällöstä www.foreverclub.fi
  • kuntosalin vapaa käyttö klo 05 – 15 välisenä aikana
  • CMS-Travelpass –kortti (www.cmsclub.fi), jolla voi käydä veloituksetta:
    • uimahallissa (tällä hetkellä Kivimaa; Lahden uimahalli aukeaa syyskuussa) tiistaisin ja torstaisin
    • CMS-ketjuun kuuluvilla kuntoklubeilla Suomessa ja ulkomailla

Martta-kortin hinta on 39 € / 4 viikkoa, se on toistaiseksi voimassa yhden kuukauden irtisanomisajalla. Kortin ehtona on marttajäsenyys. Vaihtoehtona on myös koko aikainen Martta-kortti, hinta on 65 € / 4 viikkoa. Tällä kortilla on oikeus osallistua kaikille tunneille kellon aikaan katsomatta. Tervetuloa Forever Kuntoklubille,  Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti. Lähistöllä (jäähalli, uimahalli, urheilukeskus) on runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Ilmoittautumiset / lisätiedot Leena Sulonen, s-posti: leena.sulonen(at)gmail.com tai p. 040 938 9577

 

 

Jaa sivu