Makuja martan keittiössä!

Haluatko viettää hauskan ja mieleenpainuvan hetken työkavereiden, yhteistyökumppaneiden tai ystävien kanssa? Yhdessä kokkaaminen on työkiireiden keskellä mukava ja mieleen jäävä irtiotto arjesta, tehdäänpä sitten arkiruokaa tai makuja teemojen mukaan. Kun vielä kaiken päätteeksi saa vatsansa täyteen herkkuja, on hyvä mieli taattu pitkäksi aikaa. Kokeilkaa kokkaamista tiimissä, tykypäivässä, yllätysjuhlissa,synttäreillä tai pikkujouluissa. Niksit ja raaka-aineiden salat selviävät Makuja martan keittiössä -ruokakursseillamme.

Helpottaaksemme valintaanne olemme koonneet valmiita ruokateemoja.

Valitse valmiista teemoistamme

  • Hyvän olon kasvisruokakurssi
  • Sadonkorjuuruokakurssi, mukana sienet ja marjat
  • Karjalanpiirakkakurssi
  • Vartissa valmista
  • Pikkupurtavaa illanistujaisiin (vuodenajan mukaan)

Kerätkää noin 12 hengen porukka (minimi 10 hlö) ja varatkaa 3 tuntia ruuanlaittoon viihtyisässä opetuskeittiössämme. Me varaamme ruoka-aineet ja yhdessä valmistamme makuja valintanne mukaan. Reseptit ja vinkit käärimme mukaanne. Karjalanpiirakkakurssin hinta on 32 euroa / hlö ja muiden teemakurssien hinta on 37 euroa / hlö. Hinta sisältää raaka-aineet, opetuksen ja tilat.

Odotamme yhteydenottoanne yhteiseen herkkuhetkeen. Yhteystiedot kotitalousasiantuntija Kati Koskela, kati.koskela(at)martat.fi

 

 

Jaa sivu