Mediamartat ovat vapaaehtoisia marttoja, jotka kouluttavat marttayhdistyksiä martat.fi-sivujen käytössä ja yhdistysten omien sivujen tekemisessä martat.fi-sivulle. Mediamartat ovat jaettu omille alueilleen, joissa he auttavat alueeseensa kuuluvien yhdistysten nettivastaavia yhdistyssivujen luomisessa ja käytössä.

Voit pyytää tapaamista mediamartan kanssa täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tapaaminen sovitaan suoraan yhdessä mediamartan kanssa. Tapaaminen voidaan järjestää esim. kahvilaan tai yhdistyksen kokoontumispaikkaan. Mediamartta ei tee sivuja yhdistykselle, vaan jokaisella yhdistyksellä on oltava oma yhdistyssivuvastaava sekä tunnukset sivujen muokkaamista varten.

Lounais-Suomen piirin mediamartat

LOUNAIS-SUOMI  Eeva Niemelä, Rauman Lännen MY  eeva.niemela@gmail.com
LOUNAIS-SUOMI  Katariina Lystad, SatakunnanAnarkistimartat  katariina.lystad@gmail.com
LOUNAIS-SUOMI  Sirpa Toivonen, Virttaan MY  sirpak.toivonen@gmail.com

Käyttäjätunnuksien tilaaminen

Mikäli yhdistykselläsi ei vielä ole käyttäjätunnusta martat.fi:hin, tilaa tunnus yhdistyksellesi osoitteesta arto.lautiala@martat.fi. Kerro viestissä edustamasi yhdistyksen nimi sekä yhdistyksen yhteystiedot. Koska tunnus on yhdistyskohtainen eikä henkilökohtainen, suosittelemme teitä luomaan henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen sijaan yhdistykselle oman sähköpostiosoitteen.

Haluaisitko itse ryhtyä mediamartaksi tai tietää lisää?

Ota yhteyttä arto.lautiala@martat.fi.

Lounais-Suomen Marttojen Mediamartat

Tällä lomakkeella voit pyytää Lounais-Suomen Marttojen vapaaehtoista mediamarttaa opastamaan sinua martat.fi-sivuilla olevia yhdistyksesi sivujen päivittämisessä.
Jaa sivu