Minipuutarha voi olla monenlainen. Suuretkin unelmat voivat toteutua minipuutarhassa. Ruukullinen yrttejä, upeita kukkia tai koko puutarha rakennettuna minikoossa ruukkuun. Kauniita värejä, ihania tuoksuja, herkullisia makuja –leikkimielisyyttä, oivalluksia ja iloa!

Onko sinun minipuutarhasi Savon kaunein?

OSALLISTU KILPAILUUN

  • Kilpailuaika 1.6.-20.8.2018.
  • Kilpailuun voi osallistua rajoitettuun kasvualustaan, esimerkiksi ruukkuun, laatikkoon, tai vastaavaan istutetut/ rakennetut minipuutarhat.
  • Lähetä 1-3 kuvaa omasta minipuutarhasta. Liitä mukaan lyhyt vapaamuotoinen kertomus (100- 200 sanaa) minipuutarhastasi. Kerro perustamisesta, rakentamisesta ja hoidosta.
  • Perustele myös miksi juuri sinun minipuutahra on Savon kaunein.
  • Lähetä kuvat ja kertomus sähköpostin liitetiedostona viimeistään 20.8.2018 osoitteeseen tiina.ikonen@martat.fi

Voittaja julistetaan Marttailuviikolla (37) 10.9.2018. Asiantuntijaraati valitsee kolme kauneinta minipuutarhaa, jotka palkitaan kirjapalkinnoin. Lisäksi kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Arvioinnissa huomioidaan kauneuden ja makujen lisäksi kasvien mahdollisuudet menestyä minipuutarhassa sekä uudet oivallukset.

Kilpailun järjestäjä varaa täydet oikeudet kilpailuun lähetettyjen kuvien ja tekstien käyttöön, julkaisuun ja muokkaukseen.

Jaa sivu