Ruisleipää
Ruisleipä valittiin Suomen kansallisruoksi. Voit oppia myös itse perinteisen ruisleivän leipomisen salat.  Ruisleivän leipominen onnistuu tavallisessa sähköuunissa. Leipomisessa tarvitaan vain aikaa ja malttia. Mukaasi saat lämpimän leivän ja Marttojen yli 50 vuotiaan taikinan juuren. Kurssiohjelma on rauhallinen ja hidastempoinen, slowfoodia parhaimmillaan!

Suomi 100 vuotta Juhlamenu
Nyt juhlimme Suomea. Tule nauttimaan suomalaisesta ruoasta ja yhdessä syömisestä.  Valittavana on kolme eri menuta vuoden ajan mukaan; Varhaiskesän juhla, Sadonkorjuu ateria sekä Itsenäisyyspäivä. Kurssilla valmistetaan maittava ateria pääosin suomalaisia raaka-aineita hyödyntäen. Tämä kurssi tarjolla ainoastaan vuoden 2017 ajan.

Sieniherkkuja
Sieniherkkuja-ruokakurssilla kertaamme sienten tunnistusta ja keräämistä sekä niiden käyttöä ruoanvalmistuksessa, leivonnassa ja säilönnässä. Valmistamme monipuolisen sieniruoka-aterian sesongissa olevista luonnon antimista. Tarvittaessa sienivalikoimaa täydennetään säilötyillä ja / tai viljellyillä sienillä.

Suklaata, suklaata
Kurssi kaikille suklaan ystäville. Kurssilla valmistetaan koko menu suklaasta; chili-suklaakatkaravuista molebroileriin ja suklaamousseen.

 

 

 

Jaa sivu