Herkuttelijan sapakset
Sapakset, suomalaiset tapakset, ovat käteviä ja tyylikkäitä tarjottavia kaikenkokoisissa juhlissa tai vaikka kotoisissa illanistujaisissa. Tulevan juhlakauden lähestyessä kurssi tarjoaa ideoita sapaspöydän toteuttamiseen, joukosta voi napata omat suosikit tai koko menun!

Lisää kasvisruokaa arkeen – vegeherkkuja
Haluatko saada ideoita ja vinkkejä, miten kasvisruokaa voisi helposti tuoda osaksi arjen ruokailua? Tällä kurssilla opetellaan valmistamaan helppoja ja nopeita kasvisruokia, joista koostamme herkullisen ateriakokonaisuuden. Lisäksi saat tietoa kasvisruokailijan ravitsemuksesta ja erilaisista proteiininlähteistä. Tule ja inspiroidu vegestä!

Maistuvat merenelävät
Merenelävistä saa loihdittua monenlaisia herkullisia ruokia. Erilaiset meren antimet kuten scampit ja simpukat ovat pikaruokaa parhaimmillaan. Merenelävät ruokakurssilla perehdymme erilaisten merenelävien käsittelyyn ja niiden ruoaksi valmistamiseen. Valmistamme kurssikerran aikana monipuolisen aterian alkupaloista jälkiruokaan.

Ranskalaiset leivokset
Maailmankuulun ranskalaisen pâtisserien herkut kutsuvat sinut uudelle ranskalaisten leivosten kurssille! Kurssilla leivomme perinteisiä ranskalaisia konditoriatuotteita kuten suloisia madeleine-muffinsseja, värikkäitä macaroneja ja suussasulavia éclair-tuulihattuja. Valmistamme yhteiseen kahvipöytään myös pientä suolaista ranskalaisittain.

Jaa sivu