A Tasty trip to Finland
Treat yourself to a tasty trip to Finland. Course gives you an idea about traditional Finnish flavors and some home food classics that Finns eat. Start your journey with Karelian rice pastries, Finnish meatballs with mashed potatoes and blueberry pie.

Karjalaiset piirakat
Suussa sulavia karjalanpiirakoita ohra-ja riisitäytteillä, lanttusupikkaita ja marjarönttösiä. Tutuiksi tulevat myös ilomantsilaiset vatruskat, mahalleen makkuajat sekä tapuntaiset.

Kotimakkaroita
Makkaroiden valmistaminen on hauskaa ja palkitsevaa. Kurssilla saa perustiedot kotimakkaroiden valmistamisesta, ja voit sen jälkeen herkutella myös kotona itse valmisteluilla makkaroilla. Valmistamme neljää erityyppistä makkaraa lisukkeineen, vuoden ajat huomioiden.

Käsittelemme kalaa
Erilaisia sesongin kaloja opetellaan käsitellään suomustamalla, suolistamalla, fileoimalla, nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttänen.

Riistaruokia
Riistaruokakurssilla opit käsittelemään ja valmistamaan ruoaksi kauden riistalihaa. Valmistamme riistasta yhdessä muiden kausituotteiden juureksien, sienien ja marjojen kanssa herkullisen kokonaisuuden. Kurssilla valmistetaan saatavuuden mukaan eri riistalihoja. Kurssi järjestetään syyskuusta marraskuuhun.

Jaa sivu