Ruokamarttakoulutukset ovat ketjukoulutuksia, joissa opitaan pitämään ruokakursseja ja luentoja toisille martoille sekä muille asiasta kiinnostuneille.

Uudenmaan piiri järjestää monia mielenkiintoisia koulutuksia vuoden aikana, joista ruokamartta voi valita itselle sopivat. Koulutukset maksavat 20,- euroa/koulutus ja suositus on, että oma yhdistys korvaa tämän. Ruokamartan kanssa tehdään sopimus, joka on vuoden voimassa kerrallaan. Ruokamarttana sitoudut pitämään vähintään kaksi tapahtumaa vuodessa marttayhdistyksille tai muille ryhmille. Ruokamarttana voit toimia myös muissa ruokatapahtumissa ja tilaisuuksissa. Ruokamartat voivat kouluttautua myös lasten kokkikurssien vetäjiksi tai vauvanruokalähettiläiksi.

Ruokamartta oppii paljon uuttta ja saa jakaa osaamistaan eteenpäin. Ruokamartalta vaaditaan kiiinnostusta ruokaa ja ravitsemusta kohtaan, sekä innostusta toimia erilaisten ihmisten kanssa. Ruokamartalla ei tarvitse olla alankoulutusta, vaan voit tulla mukaan omien tietojen ja taitojen kanssa.

Tiesitkö, että ruokamartan voi tilata myös omaan yhdistykseen tai ryhmälle pitämään luentoa tai ruokakurssia.

Kiinnostuitko? Tutusta koulutustarjontaan tai ota yhteyttä ja kysy lisää; aino.posti@martat.fi

 

Jaa sivu