Puutarhamartat on vapaamuotoinen ryhmä, joka harrastaa hyöty- ja koristekasveja, pyörittää puutarhakahvilaa ja järjestää puutarha-aiheisia tilaisuuksia sekä opintoretkiä. Piiri järjestää puutarhamartoille ja yhdistysten puutarharyhmien vetäjille ketjukoulutuksia. Puutarhamartat toimivat samalla vapaaehtoistoimintaan perustuvalla periaatteella kuin kässämartat.

Puutarhakahvila
On kaikille avoin paikka, jossa vaihdetaan vinkkejä ja opitaan uutta. Sisäänpääsymaksu 2 euroa kattaa ohjelman ja kahvia tai teetä. Jokaisella kerralla on alustus tai ohjausta eri teemasta, mutta voit myös esittää kysymyksiä tai esitellä omia puutarhakokemuksiasi.Osoite Lapinlahdenkatu 3, 2.krs Helsinki – Uudenmaan Martat. Kahvila auki klo 17.-19.

Kahvilan ohjelmisto

21.9.2017  Vierailu GardenLiving- Viherstudio, Espoo Mankkaa. Lisätietoja.
19.10.2017 Puutarhanhoidon hyvää tekevä vaikutus Huom! sisäänkäynti Malminrinne 1, 6 krss.
23.11.2017 Kukka-asetelma Suomi 100 v luonnonmateriaaleista ilmoittautuminen

Puutarhamarttakoulutus
Uudenmaan Piiri kouluttaa puutarahamarttoja. Koulutettu puutarhamartta vuorostaan jakaa oppia joko  omalle yhditykselleen tai järjestää vaikka isomman puutarha-aiheisen tapahtuman. Tähän kaikkeen saa koulutuksessa neuvoja ja tukea muilta puutarhamartoilta. sekä naapuriyhdistykselle. Puutarhamartta tekee sopimuksen vuodeksi kerrallaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää; elisa.satuli@martat.

Jaa sivu