Puutarhamartat on vapaamuotoinen ryhmä, joka harrastaa hyöty- ja koristekasveja, pyörittää puutarhakahvilaa ja järjestää puutarha-aiheisia tilaisuuksia sekä opintoretkiä. Piiri järjestää puutarhamartoille ja yhdistysten puutarharyhmien vetäjille ketjukoulutuksia. Puutarhamartat toimivat samalla vapaaehtoistoimintaan perustuvalla periaatteella kuin kässämartat.

Puutarhakahvila
On kaikille avoin paikka, jossa vaihdetaan vinkkejä ja opitaan uutta. Sisäänpääsymaksu 2 euroa kattaa ohjelman ja kahvia tai teetä. Jokaisella kerralla on alustus tai ohjausta eri teemasta, mutta voit myös esittää kysymyksiä tai esitellä omia puutarhakokemuksiasi.

Osoite Lapinlahdenkatu 3, 2.krs Helsinki – Uudenmaan Martat. Kahvilan aukiolo vaihtelee tilaisuuden mukaan.

Kahvilan ohjelmisto

1.3 Naisten päivän kukkakimppu. Lapilahdenkatu 3 A 2 krss. Klo 18-19.30. Opettajana toimii Tuire Ekholm. Hinta 10e sisältäen materiaalit ja kahvin.Ilmoittautuminen ja lisätiedot. Huom! Tähän tapahtumaan ilmoittautuminen on välttämätön.

Puutarhamarttakoulutus
Uudenmaan Piiri kouluttaa puutarahamarttoja. Koulutettu puutarhamartta vuorostaan jakaa oppia joko  omalle yhdistykselleen sekä naapuriyhdistykseen tai järjestää vaikka isomman puutarha-aiheisen tapahtuman. Tähän kaikkeen saa koulutuksessa neuvoja ja tukea muilta puutarhamartoilta. Puutarhamartta tekee sopimuksen vuodeksi kerrallaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää; elisa.satuli@martat.

Jaa sivu