Anarkistimartat

anarkistimartat@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Anarkistimartat ry on Uudenmaan piirin toiseksi suurin marttayhdistys. Anarkismimme on arjen anarkismia. Tavoittelemme tasa-arvoa ihmisten kesken, ihmisarvoista, hierarkioista ja rakenteellisesta väkivallasta vapaata elämää, ilmaisun vapautta ja moninaisuutta sekä sopusoinnuisempaa eloa luonnon kanssa.

 

Kokoonnumme vaihtelevasti eri paikoissa ja teemme mitä milloinkin mielimme.

 

Perinteistä marttatoimintaa edustaa neulekerho, johon myös peukalo keskellä kämmentä -tyypit ovat tervetulleita. Sukkien ohella neulotaan mm. graffiteja ja parsitaan. Tärkeintä on yhdessä oleminen/tekeminen, edes etänä. Samalla, kun opitaan uusia asioita, tutustutaan toisiimme ja yhdistyksen toimintaan.

 

Neulekerhon lisäksi säännöllisesti kokoontuvat lukupiiri ja petankkiklubi. Nekään eivät ole suljettuja ryhmiä, vaan osallistua voi silloin, kun se omaan aikatauluun istuu. Normiaikoina yhdistyksemme järjestää monenlaista tekemistä: kulttuuririentoja, villiyrttiretkiä, roskakävelyitä ym. Tarkemmat tiedot löydät tapahtumakalenterista.

 

Tule mukaan marttailemaan kanssamme ja suunnittelemaan tulevaa toimintaa. Ideoita ja toiveita voit aina lähettää osoitteeseen anarkistimartat@gmail.com

 

Katso lisää kotisivuiltamme ja liity jäseneksi yllä olevan linkin kautta.

 

Tervetuloa mukaan toimintaamme!