Anjalan Riitamaan Martat ry

anjalanriitamaan.martat@gmail.com Yhteystiedot: puheenjohtaja Sirkka Leino puh 040 537 5022 tai varapuheenjohtaja Pirjo Vainonen puh 040 835 1945

Tietoa toiminnasta

Olemme hieman ikääntynyt, mutta iloinen, aktiivinen ja nuorekas ryhmä. Normaalien martta-tapaamisien lisäksi teemme retkiä lähialueellamme eri kohteisiin. Kesäisin tehdään retki jonnekin pidemmälle.Tämän kesän vierailukohteeksi valittiin Mikkeli ja sieltä Kenkävero, Tertin kartano sekä Naisvuori. Teatteriretken teemme myös joka vuosi ja tulevana syksynä mennään Kotkaan katsomaan Junnusta kertovaa näytelmää.

Kaipaisimme reippaaseen joukkoomme myös nuorempaa polvea, joten jos kiinnostuit, ota yhteyttä esim. sähköpostilla! Voit myös halutessasi ilmoittautua mukaan täyttämällä sähköisen lomakkeen, johon pääset, kun kelaat tästä hieman alemmaksi ja klikkaat LIITY JÄSENEKSI-linkkiä. Yhdistyksessämme on nyt  vuoden 2018 alussa jo 50 jäsentä, mutta lisää sopii mukaan!

Terveisin: Anjalan Riitamaan Martat ry

 

Kokoonnumme pääsääntöisesti joka toinen tiistai  Anjala-talolla klo. 11.45. Osoite: Elimäentie 28, Anjala

 

Meiltä voit vuokrata astioita erilaisiin kodin y.m. juhliin.

Yhteystiedot: Heljä Kuparinen puh. 040 515 5506

Kahvinkeitin                         15 e

Termokset                              5 e

Kahvikupit ja leipälautaset  10 e

Ruokalautaset                      10 e

Jälkiruokakupit                      10 e

Juomalasit                               5 e

Jäsenille ilmaiset!

Meiltä voi myös kysyä esim. kahvitus- ja tarjoiluapua.

 

Syyskauden aloitus 11.9. Anjala-talolla normaaliin aikaan eli klo. 11.45.

Hallitus

Puheenjohtaja Sirkka Leino

Varapuheenjohtaja Pirjo Vainonen

Sihteeri Aila Lonka ( myös hallituksen jäsen)

Rahastonhoitaja Marja Peltola

Muut jäsenet:

Heljä Kuparinen

Sinikka Mattila

Marjo Töyrylä

Jäsenasioiden hoitajat: Sirkka Leino ja Pirjo Vainonen

Nettivastaava: Pirjo Lahti

Syksyn ensimmäinen Marttatapaaminen vuonna 2017

Kokoonnuimme suurella joukolla Kuparisen tuvassa syksyn ensimmäiseen Marttailu-tapahtumaan. Knuuttilan Kaarin kertoili meille mitä kuuluu lammastalousrintamalle tällä hetkellä ja antoi hyviä lammasruokareseptejä kokeiltaviksi. Päästiin niitä myös maistelemaan ja hyväksihän ne todettiin.

http://www.muhniemenlahtivaja.fi/

Syksyn toinen Marttatapaaminen Anjala-talolla vuonna 2017

Jälleen meitä Marttoja oli saapunut runsain mitoin nauttimaan toistemme iloisesta seurasta ja kuuntelemaan Sari Tarvaisen asiantuntevaa esittelyä Swipe-tuotteista, joita sitten tilattiinkin varsin paljon. Joukkoomme liittyi taas uusi jäsen ja Liisa-martta tarjosi meille 70-vuotispäiviensä rääppiäisinä mahdottoman hyvää voileipäkakkua sekä ihanaa valkosuklaakakkua.

Syksyinen tapaaminen Anjala-talolla 3.10.2017

Taashan meitä oli runsaasti koolla Anjala-talolla, kun Hasun Marja oli pitämässä mielenkiintoisen esitelmän ihon hoidosta ja esitteli meille Denova pro-sarjan tuotteita. Saatiin myös meikkivihjeitä ja  näytös oikeanlaisesta kulmakarvameikin teosta.

http://facehelsinki.fi/denova.html

 

Tapaaminen Anjala-talolla 7.11.2017

Geronomiksi opiskeleva Heli Korhonen piti meille varsin mielenkiintoisen esitelmän aiheesta ”IHMISEN MUISTI”. Saimme kattavan annoksen tietoa m.m. siitä, miten voi itse kukin ehkäistä muistisairauksia. Hän myös piti meille leppoisan ja rentouttavan aivojumppatuokion ja sittenhän jo maistuikin kahvi ja piirakat jonka jälkeen jaksoimme vielä kuunnella puheenjohtajan tietoiskun.

Jaa sivu