Anjalan Riitamaan Martat

anjalanriitamaan.martat@gmail.com Yhteystiedot: puheenjohtaja Sirkka Leino puh 040 537 5022 tai varapuheenjohtaja Pirjo Vainonen puh 040 835 1945

Tietoa toiminnasta

Olemme hieman ikääntynyt, mutta iloinen, aktiivinen ja nuorekas ryhmä. Normaalien martta-tapaamisien lisäksi teemme retkiä lähialueellamme eri kohteisiin. Kesäisin tehdään retki jonnekin pidemmälle.Viime kesän vierailukohteeksi valittiin Mikkeli ja sieltä Kenkävero, Tertin kartano sekä Naisvuori. Teatteriretken teemme myös joka vuosi ja menneenä syksynä käytiin Kotkan teatterissa katsomassa Junnusta kertovaa näytelmää.

Kaipaisimme reippaaseen joukkoomme myös nuorempaa polvea, joten jos kiinnostuit, ota yhteyttä esim. sähköpostilla! Voit myös halutessasi ilmoittautua mukaan täyttämällä sähköisen lomakkeen, johon pääset, kun kelaat tästä hieman alemmaksi ja klikkaat LIITY JÄSENEKSI-linkkiä. Yhdistyksessämme on nyt  vuoden 2018 syksyllä jo 51 jäsentä, mutta edelleenkin toivotamme uudet jäsenet tervetulleiksi osallistumaan vireään toimintaamme!

Terveisin: Anjalan Riitamaan Martat ry

 

Kokoonnumme pääsääntöisesti joka toinen tiistai  Anjala-talolla klo. 11.45. Osoite: Elimäentie 28, Anjala

 

Meiltä voit vuokrata astioita erilaisiin kodin y.m. juhliin.

Yhteystiedot: Heljä Kuparinen puh. 040 515 5506

Kahvinkeitin                         15 e

Termokset                              5 e

Kahvikupit ja leipälautaset  10 e

Ruokalautaset                      10 e

Jälkiruokakupit                      10 e

Juomalasit                               5 e

Jäsenille ilmaiset!

Meiltä voi myös kysyä esim. kahvitus- ja tarjoiluapua.

 

Huomio! Seuraava tapaaminen vasta torstaina 31.1. Marttaliitto toivoo, että kaikki martat tapaisivat tällöin samanaikaisesti. Lisäinfoa tulee meidän tapaamisajasta ja -paikasta myöhemmin! Jäädään kuulolle!

 

 

 

 

Hallitus

Puheenjohtaja Sirkka Leino

Varapuheenjohtaja Pirjo Vainonen

Sihteeri Aila Lonka ( myös hallituksen jäsen)

Rahastonhoitaja Marja Peltola

Muut jäsenet:

Heljä Kuparinen

Sinikka Mattila

Marjo Töyrylä

Jäsenasioiden hoitajat: Sirkka Leino ja Pirjo Vainonen

Nettivastaava: Pirjo Lahti

Toimintavuosi 2019

Uusi toimintavuosi, joka on Marttaliiton 120-vuotisjuhlavuosi,  saatiin alulle 8.1.2019, kun Anjala-talolle saapui 20 innokasta marttaa huolimatta surkeasta kelistä.

Asiaa oli paljon keskusteltavana, kun suunniteltiin tulevan vuoden toimintaa. Retkiäkin jo mietittiin ja osittain lyötiin lukkoonkin, mutta en tässä vaiheessa vielä puutu niihin. Odotellaan ensin uutta toimintakalenteria.

 

 

Jaa sivu