Anjalan Riitamaan Martat

Kymenlaakso/etelä-Kouvola/Muhniemi-Anjala anjalanriitamaan.martat@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Anjalan Riitamaan marttayhdistys on toiminut vuodesta 1935 lähtien ensin Riitamaalla ja Muhniemellä Muhniemen läntisen marttakerhon nimellä.  6.3.1951 lähtien nimeksi tuli Anjalan Riitamaan marttayhdistys toiminnan laajentuessa pikkuhiljaa Anjalan kirkonkylään. Nykyään yhdistykseemme kuuluu useita jäseniä myös Inkeroisista ja  muutama jäsen Kotkasta sekä pääkaupunkiseudulta. Tällä hetkellä yhdistyksessämme on 50 jäsentä.

Toimintamme tarkoitus on lisätä henkistä hyvinvointia yhdessä olemisen, kokemisen ja tekemisen kautta.Haluamme myös levittää martta-aatetta eteenpäin tuleville sukupolville. Sen lisäksi, että tapaamisissa kutimet suihkivat, joka ei kuitenkaan ole päätarkoitus toiminnassamme,  pyrimme oppimaan uutta niin ruoka- kuin muillakin kursseilla ja usein on martta-tapaamisissa osaavia luennoitsijoita eri aihealueilta. Retkeilemme lähialueemme luontokohteissa sekä käymme tutustumassa eri yrityksiin. Kesäretki tehdään yleensä jonnekin kauemmas. Kulttuuri on lähellä sydäntämme ja niinpä pyrimme tekemään vuosittain myös teatteri-tai konserttimatkan.

Jos kiinnostuit meistä ja haluat tulla mukaan vireään toimintaamme,

klikkaa yllä olevaa LIITY JÄSENEKSI-linkkiä!

Kokoonnumme poikkeuksellisesti ainakin jonkin aikaa joka toinen tiistai Sakun talolla klo. 12.00

 

Seuraava tapaaminen Sakun talolla Inkeroisissa tiistaina 3.11. klo. 12.  Oma marttamme Raija pitää meille aivojumppaa. Mukaan mielellään lapsena otettu valokuva itsestä, niin voimme arvuutella kuka kukin on ja vaikkapa kilpailla siitä, kuka saa eniten oikeita arvauksia!

Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja Heljä Kuparinen puh 040 515 5506 Varapuheenjohtaja Pirjo Vainonen puh 040 835 1945 Täältä löydät muut yhteystiedot sekä tietoa astioiden vuokrauksesta.

Hallitus

Toimintakevät 2020

Lue kaikki kevään tapaamiset ja retket täältä.

KATSO täältä myös toimintakalenteri

Toimintasyksy 2020

Täältä pääset seuraamaan syksyn toimintaa ja retkiä.

KATSO

Projekteja, kursseja, retkiä

Tutustu monipuoliseen toimintaamme täältä.

KATSO

Kuvagalleria

Täältä voit katsoa kuvia retkistämme sekä muustakin toiminnastamme.

KATSO

Anjalan Riitamaan marttojen historiaa.

Käy tutustumassa historiaamme aina vuodesta 1935 alkaen, jolloin yhdistyksemme perustettiin.

KATSO

Arkisto

Toimintavuodet 2017-2019 löytyvät täältä.

KATSO

Ajankohtaista Kymenlaaksosta