Anjalan Riitamaan Martat

Kymenlaakso/etelä-Kouvola/Muhniemi-Anjala anjalanriitamaan.martat@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Anjalan Riitamaan marttayhdistys on toiminut vuodesta 1935 lähtien ensin Riitamaalla ja Muhniemellä Muhniemen läntisen marttakerhon nimellä.  6.3.1951 lähtien nimeksi tuli Anjalan Riitamaan marttayhdistys toiminnan laajentuessa pikkuhiljaa Anjalan kirkonkylään. Nykyään yhdistykseemme kuuluu useita jäseniä myös Inkeroisista ja  muutama jäsen Kotkasta sekä pääkaupunkiseudulta. Meitä onkin jo kaikkiaan 50.

Toimintamme tarkoitus on lisätä henkistä hyvinvointia yhdessä olemisen, kokemisen ja tekemisen kautta.Haluamme myös levittää martta-aatetta eteenpäin tuleville sukupolville. Sen lisäksi, että tapaamisissa kutimet suihkivat, joka ei kuitenkaan ole päätarkoitus toiminnassamme,  pyrimme oppimaan uutta niin ruoka- kuin muillakin kursseilla ja usein on martta-tapaamisissa osaavia luennoitsijoita eri aihealueilta. Retkeilemme lähialueemme luontokohteissa sekä käymme tutustumassa eri yrityksiin. Kesäretki tehdään yleensä jonnekin kauemmas. Kulttuuri on lähellä sydäntämme ja niinpä teemme vuosittain myös teatteriretken.

Jos kiinnostuit meistä ja haluat tulla mukaan vireään toimintaamme,

klikkaa yllä olevaa LIITY JÄSENEKSI-linkkiä!

Kokoonnumme pääsääntöisesti joka toinen tiistai  Anjala-talolla klo. 11.45. Osoite: Elimäentie 28, Anjala

 

Huom! Muutos ti. 19.11. tapaamiseen! Poikkeuksellisesti kyseinen tilaisuus alkaa jo klo. 11.00, jolloin Tuija Kanninen saapuu Porvoosta esittelemään harrastustaan lasiastioiden mosaiikki/lasipäällystys.

 

Sibeliustalon joulukonserttiin menosta on sovittu siten, että bussi hakee klo. 17 lähtijät Muhniemen hautausmaan parkista,  noukkii Anjalasta tulevat sen jälkeen ja on Anjalankosken linjan pihalla noin klo. 17.10 sekä jatkaa siitä Inkeroisiin torille, jossa on määrä olla 17.15. Liput konserttiin jaetaan linja-autossa ja samalla saa tilinumeron, johon lippu maksetaan. Kaikki liput on nyt varattu, mutta jos vielä on omia marttajäseniä, jotka haluaisivat mukaan, voi ottaa Pirjo L:ään yhteyttä (puh. 040 5285229), koska omat jäsenet sivuuttavat sellaiset mukaantulijat, jotka eivät ole marttoja! Tervetuloa nauttimaan taitavien solistien hienoista lauluesityksistä, jotka varmasti johdattavat meidät jo joulun tunnelmaan!

 

 

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja Heljä Kuparinen puh 040 515 5506 Varapuheenjohtaja Pirjo Vainonen puh 040 835 1945 Täältä löydät muut yhteystiedot sekä tietoa astioiden vuokrauksesta.

Hallitus

Toimintasyksy 2019, myös toimintakalenteri

Täältä löytyy jutut kaikista syyskauden tapaamisista, puuhista ja retkistä. Pysy mukana!

KATSO

Toimintakevät 2019, myös toimintakalenteri.

Katso, mitä kaikkea mukavaa touhuamme! Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

KATSO

Projekteja, kursseja, retkiä

Tutustu monipuoliseen toimintaamme täältä.

KATSO

Kuvagalleria

Täältä voit katsoa kuvia retkistämme sekä muustakin toiminnastamme.

KATSO

Anjalan Riitamaan marttojen historiaa.

Käy tutustumassa historiaamme aina vuodesta 1935 alkaen, jolloin yhdistyksemme perustettiin.

KATSO

Ajankohtaista Kymenlaaksosta

Jaa sivu