Anjalan Riitamaan Martat

Kymenlaakso/etelä-Kouvola/Muhniemi-Anjala anjalanriitamaan.martat@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Anjalan Riitamaan marttayhdistys on toiminut vuodesta 1935 lähtien ensin Riitamaalla ja Muhniemellä Muhniemen läntisen marttakerhon nimellä.  6.3.1951 lähtien nimeksi tuli Anjalan Riitamaan marttayhdistys toiminnan laajentuessa pikkuhiljaa Anjalan kirkonkylään. Nykyään yhdistykseemme kuuluu useita jäseniä myös Inkeroisista ja  muutama jäsen Kotkasta sekä pääkaupunkiseudulta. Meitä onkin jo kaikkiaan 50.

Toimintamme tarkoitus on lisätä henkistä hyvinvointia yhdessä olemisen, kokemisen ja tekemisen kautta.Haluamme myös levittää martta-aatetta eteenpäin tuleville sukupolville. Sen lisäksi, että tapaamisissa kutimet suihkivat, joka ei kuitenkaan ole päätarkoitus toiminnassamme,  pyrimme oppimaan uutta niin ruoka- kuin muillakin kursseilla ja usein on martta-tapaamisissa osaavia luennoitsijoita eri aihealueilta. Retkeilemme lähialueemme luontokohteissa sekä käymme tutustumassa eri yrityksiin. Kesäretki tehdään yleensä jonnekin kauemmas. Kulttuuri on lähellä sydäntämme ja niinpä teemme vuosittain myös teatteriretken.

Jos kiinnostuit meistä ja haluat tulla mukaan vireään toimintaamme,

klikkaa yllä olevaa LIITY JÄSENEKSI-linkkiä!

Kokoonnumme pääsääntöisesti joka toinen tiistai  Anjala-talolla klo. 11.45. Osoite: Elimäentie 28, Anjala

 

Seuraava kokoontuminen kesäretken merkeissä 12.6. Lähdemme Lappeenrannan suuntaan katselemaan ehkäpä monillekin ennennäkemättömiä paikkoja ja viettämään mukavaa vapaa-aikaa martta-ystävien seurassa. Kaikki joukolla mukaan!

Lähtijät muistakaa ilmoittautua Ailalle 4.6. mennessä puh 0442780802 tai aila.lonka@outlook.com ilmoittaen samalla mistä tulet bussikyytiin!

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja Heljä Kuparinen puh 040 515 5506 Varapuheenjohtaja Pirjo Vainonen puh 040 835 1945 Täältä löydät muut yhteystiedot sekä tietoa astioiden vuokrauksesta.

Hallitus

Toimintakevät 2019, myös toimintakalenteri.

Katso, mitä kaikkea mukavaa touhuamme! Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

KATSO

Projekteja, kursseja, retkiä

Tutustu monipuoliseen toimintaamme täältä.

KATSO

Kuvagalleria

Täältä voit katsoa kuvia retkistämme sekä muustakin toiminnastamme.

KATSO

Anjalan Riitamaan marttojen historiaa.

Käy tutustumassa historiaamme aina vuodesta 1935 alkaen, jolloin yhdistyksemme perustettiin.

KATSO

Ajankohtaista Kymenlaaksosta

Jaa sivu