Anjalan Riitamaan Martat

Kymenlaakso/etelä-Kouvola/Muhniemi-Anjala anjalanriitamaan.martat@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Anjalan Riitamaan marttayhdistys on toiminut vuodesta 1935 lähtien ensin Riitamaalla ja Muhniemellä Muhniemen läntisen marttakerhon nimellä.  6.3.1951 lähtien nimeksi tuli Anjalan Riitamaan marttayhdistys toiminnan laajentuessa pikkuhiljaa Anjalan kirkonkylään. Nykyään yhdistykseemme kuuluu useita jäseniä myös Inkeroisista ja  muutama jäsen Kotkasta sekä pääkaupunkiseudulta. Tällä hetkellä yhdistyksessämme on 50 jäsentä.

Toimintamme tarkoitus on lisätä henkistä hyvinvointia yhdessä olemisen, kokemisen ja tekemisen kautta.Haluamme myös levittää martta-aatetta eteenpäin tuleville sukupolville. Sen lisäksi, että tapaamisissa kutimet suihkivat, joka ei kuitenkaan ole päätarkoitus toiminnassamme,  pyrimme oppimaan uutta niin ruoka- kuin muillakin kursseilla ja usein on martta-tapaamisissa osaavia luennoitsijoita eri aihealueilta. Retkeilemme lähialueemme luontokohteissa sekä käymme tutustumassa eri yrityksiin. Kesäretki tehdään yleensä jonnekin kauemmas. Kulttuuri on lähellä sydäntämme ja niinpä pyrimme tekemään vuosittain myös teatteri-tai konserttimatkan.

Jos kiinnostuit meistä ja haluat tulla mukaan vireään toimintaamme,

klikkaa yllä olevaa LIITY JÄSENEKSI-linkkiä!

undefined

Seuraava kokoontuminen Ahviossa Kuovinkalliolla Martan-päivän merkeissä 27.7. klo. 16 alkaen. Omat makkarat ja juomat mukaan. Heljä keittää kahvin. Tervetuloa!

 

Diandran konsertti Korvenkylän kesäteatterissa 6.8. klo. 17.

 

Tänä kesänä retkibussi suuntaa Hämeenlinnaan keskiviikkona 11.8. Lähtijöitä on jo sen verran, että matka toteutuu, mutta ilmoittautua voi  edelleenkin. On luvassa tosi mielenkiintoinen retki, joten soitelkaahan. Puh. 040 528 5229

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja Pirjo Lahti puh 040 528 5229 Varapuheenjohtaja Pirjo Vainonen puh 040 835 1945 Täältä löydät muut yhteystiedot sekä tietoa astioiden vuokrauksesta.

Hallitus

Toimintakevät 2021

KATSO

Projekteja, kursseja, retkiä

Tutustu monipuoliseen toimintaamme täältä.

KATSO

Kuvagalleria

Täältä voit katsoa kuvia retkistämme sekä muustakin toiminnastamme.

KATSO

Anjalan Riitamaan marttojen historiaa.

Käy tutustumassa historiaamme aina vuodesta 1935 alkaen, jolloin yhdistyksemme perustettiin.

KATSO

Arkisto

Toimintavuodet 2017-2020

KATSO

Ajankohtaista Kymenlaaksosta