Syksyn ensimmäinen Marttatapaaminen vuonna 2017

Kokoonnuimme suurella joukolla Kuparisen tuvassa syksyn ensimmäiseen Marttailu-tapahtumaan. Knuuttilan Kaarin kertoili meille mitä kuuluu lammastalousrintamalle tällä hetkellä ja antoi hyviä lammasruokareseptejä kokeiltaviksi. Päästiin niitä myös maistelemaan ja hyväksihän ne todettiin.

http://www.muhniemenlahtivaja.fi/

           

________________________________________________________________________________

Syksyn toinen Marttatapaaminen Anjala-talolla vuonna 2017

Jälleen meitä Marttoja oli saapunut runsain mitoin nauttimaan toistemme iloisesta seurasta ja kuuntelemaan Sari Tarvaisen asiantuntevaa esittelyä Swipe-tuotteista, joita sitten tilattiinkin varsin paljon. Joukkoomme liittyi taas uusi jäsen ja Liisa-martta tarjosi meille 70-vuotispäiviensä rääppiäisinä mahdottoman hyvää voileipäkakkua sekä ihanaa valkosuklaakakkua.   https://www.homcare.fi/

 

 

 

_________________________________________________________________________________

Syksyinen tapaaminen Anjala-talolla 3.10.2017

Taashan meitä oli runsaasti koolla Anjala-talolla, kun Hasun Marja oli pitämässä mielenkiintoisen esitelmän ihon hoidosta ja esitteli meille Denova pro-sarjan tuotteita. Saatiin myös meikkivihjeitä ja  näytös oikeanlaisesta kulmakarvameikin teosta.

http://facehelsinki.fi/denova.html

_________________________________________________________________________________

Tapaaminen Anjala-talolla 7.11.2017

Geronomiksi opiskeleva Heli Korhonen piti meille varsin mielenkiintoisen esitelmän aiheesta ”IHMISEN MUISTI”. Saimme kattavan annoksen tietoa m.m. siitä, miten voi itse kukin ehkäistä muistisairauksia. Hän myös piti meille leppoisan ja rentouttavan aivojumppatuokion ja sittenhän jo maistuikin kahvi ja piirakat jonka jälkeen jaksoimme vielä kuunnella puheenjohtajan tietoiskun.