Laitoimme syyskauden alulle 10.9.   17 martan ollessa paikalla. Puheenjohtaja Heljä toivotti meidät tervetulleiksi uuteen kauteen. Aluksi hän sytytti kynttilät kahdelle poisnukkuneelle martta-ystävällemme.  Kunnioitimme heidän muistoaan pitämällä muutaman minuutin hiljaisen hetken. Sitten käytiin läpi koko syksyn toimintakalenteri kohta kohdalta ja todettiin, että ihan mukava syyskausi on tulossa retkineen ja muine tapaamisineen. Liisa ja Heleena olivat panostaneet kahvileivonnaisiin heille tavalliseen tapaansa  ja arpajaisissa vei jälleen voiton Sohvi, jota Rouva Fortuna tuntuu kovasti suosivan. Onnea vaan Sohville!

_________________________________________________________________________________

8.10. Meitä oli koolla 22 marttaa Anjala-talolla. Suurimman osan aikaa käytiin läpi vielä tulevaa viikonloppua ja Anjalan VPK:n 125-vuotisjuhlatarjoulua. Porukka on nyt kasassa työtehtäviin ja meillehän on kyseisestä juhlasta luvassa ruhtinaallinen palkkiokin, joten voidaan olla tyytyväisiä jälleen kerran. Muuten oli keskinäistä keskustelua ja puikkojen suihketta sekä kahvittelua. Ihan mukavaa näinkin!

_____________________________________________________________________________________

22.10. Anjala-talolle oli kokoontunut meitä taas runsaslukuisesti. Sarianne Auvinen oli kertomassa hiusten hoidosta ja esitteli myös aiheeseen liittyviä tuotteita. Saimmekin aika kattavan tietopaketin 27 vuotta alalla olleelta meille kaikille varmaan tutuksi tulleelta kampaajamestarilta. Hannele-martta tarjosi 70-vuotispäiväkahvit ja kakut, jotka maistuivat makoisilta. Kuultiin terveisiä Anjalan VPK:n 125-vuotisjuhlista, jotka olivat menneet tarjoilujen osalta vallan mainiosti ja oltiin saatu siitä kiitosta myös kyseisen puulaakin edustajilta.

________________________________________________________________________________________

19.11. Anjala-talolla oli koolla 23 marttaa. Yleisten asioiden ja kahvittelun jälkeen sirryimme isompaan saliin, jossa oli pöydälle valmiina aseteltuna erilaisia lasipurkkeja, joita Tuija Kanninen Porvoosta oli työstänyt lasinpalasilla mosaiikkimaisesti ja sisälle niihin oli laitettu led-valoja palamaan. Kylläpä olivat kauniita. Hän kertoi meille tekniikasta, miten ne tehdään ja lopuksi saatiin tutustua niihin lähemmin sekä tehdä ostoksia. Kaikki menivät kaupaksi!

___________________________________________________________________________________________

Vuoden viimeinen kokoontuminen 27.12. oli Heljän kotona jouluisissa merkeissä. Meitä oli 22 marttaa mukana laulamassa joululauluja ja nauttimassa Heljän herkuista. Toki tärkeät asiatkin käytiin läpi ja hieman jo kurkistettiin tulevaan vuoteen. Oli oikein mukava ja lämminhenkinen jouluinen marttailutapahtuma! Nyt uuteen vuoteen virkein mielin, joten TAPAAMISIIN!