Laitoimme syyskauden alulle 10.9.   17 martan ollessa paikalla. Puheenjohtaja Heljä toivotti meidät tervetulleiksi uuteen kauteen. Aluksi hän sytytti kynttilät kahdelle poisnukkuneelle martta-ystävällemme.  Kunnioitimme heidän muistoaan pitämällä muutaman minuutin hiljaisen hetken. Sitten käytiin läpi koko syksyn toimintakalenteri kohta kohdalta ja todettiin, että ihan mukava syyskausi on tulossa retkineen ja muine tapaamisineen. Liisa ja Heleena olivat panostaneet kahvileivonnaisiin heille tavalliseen tapaansa  ja arpajaisissa vei jälleen voiton Sohvi, jota Rouva Fortuna tuntuu kovasti suosivan. Onnea vaan Sohville!

_________________________________________________________________________________

8.10. Meitä oli koolla 22 marttaa Anjala-talolla. Suurimman osan aikaa käytiin läpi vielä tulevaa viikonloppua ja Anjalan VPK:n 125-vuotisjuhlatarjoulua. Porukka on nyt kasassa työtehtäviin ja meillehän on kyseisestä juhlasta luvassa ruhtinaallinen palkkiokin, joten voidaan olla tyytyväisiä jälleen kerran. Muuten oli keskinäistä keskustelua ja puikkojen suihketta sekä kahvittelua. Ihan mukavaa näinkin!

_____________________________________________________________________________________

22.10. Anjala-talolle oli kokoontunut meitä taas runsaslukuisesti. Sarianne Auvinen oli kertomassa hiusten hoidosta ja esitteli myös aiheeseen liittyviä tuotteita. Saimmekin aika kattavan tietopaketin 27 vuotta alalla olleelta meille kaikille varmaan tutuksi tulleelta kampaajamestarilta. Hannele-martta tarjosi 70-vuotispäiväkahvit ja kakut, jotka maistuivat makoisilta. Kuultiin terveisiä Anjalan VPK:n 125-vuotisjuhlista, jotka olivat menneet tarjoilujen osalta vallan mainiosti ja oltiin saatu siitä kiitosta myös kyseisen puulaakin edustajilta.

________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa sivu