Belgian Martat ry

belgianmartat@hotmail.be

Tietoa toiminnasta

Belgian Martat ry perustettiin Brysselissä helmikuussa 2008 ja tällä hetkellä meillä on jäseniä noin sata. Olemme itsenäinen yhdistys, joka kuuluu jäsenenä Uudenmaan Marttapiiriin. Seuraamme toiminnassamme Marttaliiton perustarkoitusta ja vuoden teemoja.

 

Hyvästä arjesta parempi maailma!

 

Martat parantaa maailmaa tekemällä pieniä asioita isosti. Martat on vuonna 1899 perustettu puoluepoliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka edistää kaikenlaisten perheiden kestävää arkea. Marttojen toiminnassa yhdistyvät kyvykkyys, tahto ja rehellisyys. Martat on vahva yhteisö, jossa tehdään ja opitaan yhdessä. Marttailu on hauskaa!

 

Belgian Martat järjestää marttailtoja ajankohtaisista aiheista sekä erilaisia kursseja mm. ruuanlaittoon, askarteluun ja hyvinvointiin liittyen. Teemme myös retkiä ja vierailemme kiinnostavissa paikoissa. Belgian Martoilla on vilkasta käsityötoimintaa ja kässämartat kokoontuvat pari kertaa kuukaudessa syksyllä ja keväällä sekä arkisin että viikonloppuisin. Järjestämme lisäksi kursseja lapsille ja nuorille ruuanlaitosta sekä käsitöistä. Martat-lehti lähetetään jäsenille kuusi kertaa vuodessa myös tänne Belgiaan.

 

Marttailu on ennen kaikkea hauskaa yhdessäoloa, ideointia ja yhdessä tekemistä. Marttatoiminta tai jäseneksi liittyminen eivät kuitenkaan edellytä aktiivista otetta – jokainen voi valita oman toimintansa ja osallistumisensa tason elämäntilanteensa ja käytettävissään olevan ajan puitteissa.

 

Voit liittyä Belgian Marttoihin linkistä, joka on tuossa ylhäällä. Mikäli sinulla ei ole suomalaisia pankkitunnuksia, voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen täältä. Tervetuloa mukaan!

Tapahtumakalenteri