Belgian Martat ry

belgianmartat@hotmail.be

Tietoa toiminnasta

Belgian Martat ry perustettiin Brysselissä helmikuussa 2008. Olemme itsenäinen yhdistys, joka kuuluu jäsenenä Uudenmaan Marttapiiriin. Seuraamme toiminnassamme Marttaliiton perustarkoitusta ja vuoden teemoja. Tänä vuonna jatkuu vuosien 2017-2019 strategiakausi ”Elämä on parasta itse tehtynä”.

Yhdistyksemme järjestää marttailtoja ajankohtaisista aiheista sekä erilaisia kursseja mm. ruuanlaittoon, askarteluun ja hyvinvointiin liittyen. Teemme myös retkiä ja vierailemme kiinnostavissa paikoissa. Belgian Martoilla on vilkasta käsityötoimintaa ja kässämartat kokoontuvat pari kertaa kuukaudessa syksyllä ja keväällä sekä arkisin että viikonloppuisin. Järjestämme lisäksi kursseja lapsille ja nuorille ruuanlaitosta sekä käsitöistä.

Martat-lehti lähetetään jäsenille kuusi kertaa vuodessa myös tänne Belgiaan.

Marttatoiminta on ennen kaikkea valtavan hauskaa yhdessäoloa, ideointia ja yhdessä tekemistä. Marttatoiminta tai jäseneksi liittyminen ei kuitenkaan edellytä aktiivista otetta – jokainen voi valita oman toimintansa ja osallistumisensa tason elämäntilanteensa ja käytettävissään olevan ajan puitteissa.

.

Tapahtumakalenteri

Jaa sivu