Belgian Marttojen hallinto 2022

Hallituksessa on puheenjohtajana Karoliina Rasi, varapuheenjohtajana Jasminiitta Lumme, sihteerinä Tuija Leinonen ja rahastohoitajana Heidi Era. Muuta hallituksen jäsenet ovat: Laura Lahesmaa, Mia Lehtisare, Pia Nieminen, Jaana Rask ja Katriina Wetzelaer.

Belgian Marttojen hallinto 2021

Hallituksessa oli puheenjohtajana Katriina Wetzelaer, varapuheenjohtajana Leni Blomvall, sihteerinä Katja Ohlström ja rahastonhoitajana Heidi Era. Muut hallituksen jäsenet ovat: Mia Lehtisare, Jasminiitta Lumme, Pia Nieminen, Karoliina Rasi ja Jaana Rask.

Hallituksen jäseniä on osallistunut lukuisiin koulutuksiin etäyhteyksien ansiosta. Keväällä on ollut esimerkiksi koulutuksia brändiuudistuksesta ja uudesta tilastointijärjestelmästä sekä lisäksi on ollut ketjukoulutusta Garderobi-aiheesta. Marttaliitto järjesti myös marttayhdistysten puheenjohtajille omaa koulutusta sekä piirien vapaaehtoismartoille koulutusviikonlopun.

Belgian Marttojen hallinto 2020

Hallituksessa oli puheenjohtajana Katriina Wetzelaer, varapuheenjohtajana Päivi Koskinen, sihteerinä Katja Ohlström ja rahastonhoitajana Leni (Leena) Blomvall. Muut hallituksen jäsenet olivat: Marlene Katajisto, Sanna Kivikoski, Jasminiitta Lumme, Terhi Niemi ja Karoliina Rasi.

Belgian Marttojen hallinto 2019

Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Katriina Wetzelaer. Varapuheenjohtajana oli Hanni Kangasmäki, sihteerinä Leena Blomvall ja rahastonhoitajana Päivi Koskinen. Muut hallituksen jäsenet olivat Marlene Katajisto, Sanna Kivikoski, Raija Kotajärvi, Terhi Niemi ja Sanna Sutter.

Belgian Marttojen hallinto 2018

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Ritva Latvala, varapuheenjohtajana oli Hanni Kangasmäki, sihteerinä Leena Blomvall ja rahastonhoitajana Johanna Saarentalo-Vuorimäki. Muut hallituksen jäsenet olivat Heidi Era, Raija Kotajärvi, Maarit Merilä, Sanna Sutter ja Katriina Wetzelaer.

Belgian Marttojen hallinto 2017

Vuosikokous päätti nostaa hallituksen jäsenten lukumäärän kahdeksaan. Hallituksessa oli puheenjohtajana Raija Kotajärvi, varapuheenjohtajana Hanni Kangasmäki, sihteerinä Leena Blomvall ja rahastonhoitajana Johanna Saarentalo-Vuorimäki. Muut hallituksen jäsenet olivat Heidi Era, Ritva Latvala, Mia Lehtisare, Maarit Merilä ja Anu Urmas. Kuvat hallituksen kokouksesta 8.11. Leenan kotona Schaerbeekissa.