Vielä vuonna 2010 ei ollut niin paljon kameroita mukana ja osa otetuistakin valokuvista on jäänyt matkan varrelle. Kovasti meillä oli toimintaa, tässä vain ripaus siitä.

Retkiä mm. kangasmarkkinoille

Kangasmarkkinat ovat isoja tapahtumia Belgiassa ja naapurimaissa. Ensimmäisellä kerralla lähdimme tutustumaan Leuvenin markkinoihin. Iso halli ja paljon myyjiä ja ostajia! Hanni löysi aivan upean kankaan juhlamekkoon ja näyttää muillakin olevan kassit täynnä.

Marttailtoja ajankohtaisista aiheista

Marttailtoja jatkoimme säännöllisen epäsäännöllisesti. Marraskuussa saimme opastusta energiansäästöasioissa ja erityisesti lamppujen valinnassa. Uudistuksen myötä hehkulamput olivat siirtymässä historiaan, ja tässä vaiheessa tilalle oli tarjolla energiansäästölamppuja. Niissä oli huomioitava mm. lämmin ja kylmä valo, kun teki ostovalintoja. Valikoimat olivat vielä pienet ja monissa lampuissa oli  t o d e l l a  hidas sytytys. Onneksi saimme Harri Lindénin opastamaan meitä ja selkeyttämään tilannetta. Seuraavan kerran Bricoon mentäessä olikin sitten lunttilappu mukana!