Lue lisää klikkaamalla tapahtumaa. Monet tapahtumistamme ovat Brysselin merimieskirkon tiloissa.

Itämaisen tanssin kurssi
Paikka: Rue de la Revolution 18, 1000 Bxl

Suomessa jo 90-luvulla tanssiharrastuksen aloittanut, sittemmin vuosia Belgiassa tanssinut ja opettanut Heidi tutustuttaa Belgian Martat itämaisen tanssin saloihin tiiviskurssilla, jossa perehdytään itämaisen tanssin perusliikkeisiin ja pidetään hauskaa.
Kyseessä on tutustumiskurssi, tervetuloa tanssimaan sellaisena kuin olet, ikään, kokoon tai aiempaan tanssikokemukseen katsomatta!
Varusteet: Mukavat, joustavat treenivaatteet ja sukat tai pehmeät tanssitossut, vesipullo sekä iloinen mieli! Loppuvenyttelyjä ja rentoutusta varten tanssisali tarjoaa käyttöömme joogamattoja, mutta myös oman voit halutessasi tuoda mukana.
Paikka: Kaunis ja valoisa peilillinen tanssisali tanssikoulu Fred Academyn tiloissa Madoun metroaseman lähellä. Osoite: Rue de la Révolution 18, 1000 Bxl.
Aika: 28.4. klo 12-13:30.
Osallistumismaksu: 10€
Lisätietoja ja ilmoittautumiset suoraan Heidille:
h.e.art_dance@outlook.com (h.e.art_dance at outlook.com)

Belgian Martat ja Suomi-Klubin Viherpeukalot järjestävät perinteisen PUUTARHAPÄIVÄN kierrätyksen merkeissä lauantaina 11.5 klo 10-12 Pia Niemisen puutarhassa.

Tänä vuonna pohdimme mm. hyötykasvien laatikkokasvatusta ja muita kysymyksiä joita tulee esiin, kirjojen ja parviälyn voimin. Kuten ennenkin, saa tuoda ja viedä pois tarpeettomaksi jääneitä sisä- ja ulkokasveja, ruukkuja tms. puutarhatavaraa.

Ei välttämätöntä ennakko-ilmoittautua, osoite on 32, Avenue des Ducs, 1970 Wezembeek-Oppem (talo on sisäpihalla, kujan päässä, sisään juuri ennen eläinlääkärin kylttiä). Tiedustelut taija.toratti[at]skynet.be (puh 0473 251 444) tai pia.marjattanieminen[at]gmail.com.

Vihreät ja vähemmän vihreät peukalot, tervetuloa!

Perinteinen kaupunginosakävelymme on taas tulossa. Tällä kertaa teemme ”Art Nouveau in Saint-Gilles” -retken englanninkielisen ARAU-oppaan johdolla. Tarkemmat tiedot tulevat teille heti, kun saamme lopullisen vahvistuksen retken järjestymisestä ARAU:lta.

Reilu vuosi sitten perehdyimme vaatteiden ja koko kodin järjestelytekniikoihin KonMarista alkaen. Nyt on luvassa arjenhallintaa bujoilun avulla. Bullet Journal on alkuperäinen nimi itse tehdylle vihkolle, joka yhdistää kalenterin, tehtävälistat ja paljon muuta.
Sihteerimme Leena esittelee omia bujoilu-käytäntöjään alustukseksi keskustelulle. Samalla voimme myös piipahtaa digitaalisella puolella ja keskustella OneNotesta ja muista sen puolen arjenhallintamenetelmistä.
Käytätkö itse Bullet Journalia tai muuta vastaavaa? Voit lähettää kuvia omista ideoistasi Leenalle, vaikka Messengerin kautta, niin käytetään niitä mukana PowerPoint-esityksessä.
Marttailta bujoilusta on tiistaina 4.6. kello 18.30-20 Brysselin merimieskirkon kirjastossa, rue Jacques de Lalaing 33, 1040 Etterbeek. Osallistumismaksu 5 euroa sisältää kahvin / teen ja se maksetaan suoraan kahvilan kassalle, ei ennakkoilmoittautumista.

Jaa sivu