Järjestämme tapahtumia rajoitusten lieventyessä enenevässä määrin lähitapaamisina. Joitakin etätapaamisia järjestämme edelleen, esimerkiksi opastettuja vierailuja Suomen taidenäyttelyissä.

TULOSSA:

17.01.2023 Vierailu EU:n neuvostoon

05.02.2023 Belgian Marttojen 15-vuotisjuhlat

09.02.2023 Arjen kemikaalit tilaisuus

11.02.2023 Taideworkshop/omakuva

 

Apua ukrainalaisille

Ukrainan tilanne puhuttaa ja huolettaa nyt varmasti meitä kaikkia. Myös Marttaliitto on ottanut  kantaa sen puolesta, että Venäjä lopettaisi sotilaalliset toimet Ukrainassa välittömästi.

Monella meistä on halu auttaa jollain tavalla. Keräsimme tähän eri keinoja joista voit löytää oman tapasi auttaa. Jokainen voi myös ottaa kantaa rauhan puolesta esimerkiksi omilla sosiaalisen median kanavilla tai osallistumalla rauhanomaisiin mielenosoituksiin.

 

💙  Belgian Martat on lahjoittanut 250 euroa Suomen Unicefille.

 

 

💙  Mikäli haluat itsenäisesti osallistua vapaaehtoistoimintaan tai toimittaa muita tarvikkeita, löytyy lisätietoa mm. Facebook-ryhmästä nimellä ”Solidarity with Ukraine (Belgium)”, linkki: https://www.facebook.com/groups/743620183286581

 

💙  Rahalahjoitus. Voit tehdä rahalahjoituksen esimerkiksi näille neljälle Marttaliitonkin suosittelemalle järjestölle:

Suomen Unicef auttaa Ukrainassa lapsia ja heidän perheitään. Järjestölle voi tehdä lahjoituksen verkkosivujen kautta. Lisätietoja www.unicef.fi.

Suomen Punainen Risti toimittaa konfliktista kärsiville vettä, ruokaa, suojaa ja terveyspalveluita. Se auttaa myös kadonneiden etsinnässä. Järjestölle voi tehdä haluamansa lahjoituksen verkkosivun kautta. Lisätietoja www.punainenristi.fi.

YK:n tasa-arvojärjestö UN Women antaa Ukrainassa apua kriisin kohdanneille naisille sekä heidän perheilleen ja edistää naisten tasa-arvoista osallistumista rauhanprosesseihin. Järjestölle voi tehdä lahjoituksen verkkosivuilla. Lisätietoja: www.unwomen.fi.

Kirkon ulkomaanapu toimittaa konfliktista kärsiville ihmisille ruokaa, lämmikkeitä ja perusapua. Järjestölle voi tehdä lahjoituksen verkkosivujen kautta. www.kirkonulkomaanapu.fi.

Toivokaamme tilanteelle pikaista ja myönteistä ratkaisua ja turvaa kaikille ukrainalaisille!