Manneken Pis vappu 2019

Lue lisää klikkaamalla tapahtumaa. Monet tapahtumistamme ovat Brysselin merimieskirkon tiloissa.

Reilu vuosi sitten perehdyimme vaatteiden ja koko kodin järjestelytekniikoihin KonMarista alkaen. Nyt on luvassa arjenhallintaa bujoilun avulla. Bullet Journal on alkuperäinen nimi itse tehdylle vihkolle, joka yhdistää kalenterin, tehtävälistat ja paljon muuta.
Sihteerimme Leena esittelee omia bujoilu-käytäntöjään alustukseksi keskustelulle. Samalla voimme myös piipahtaa digitaalisella puolella ja keskustella OneNotesta ja muista sen puolen arjenhallintamenetelmistä.
Käytätkö itse Bullet Journalia tai muuta vastaavaa? Voit lähettää kuvia omista ideoistasi Leenalle, vaikka Messengerin kautta, niin käytetään niitä mukana PowerPoint-esityksessä.
Marttailta bujoilusta on tiistaina 4.6. kello 18.30-20 Brysselin merimieskirkon kirjastossa, rue Jacques de Lalaing 33, 1040 Etterbeek. Osallistumismaksu 5 euroa sisältää kahvin / teen ja se maksetaan suoraan kahvilan kassalle, ei ennakkoilmoittautumista.

Jatkamme keväällä alkanutta vierailujen sarjaa vierailemalla seuraavaksi NATOSSA 11.6 klo 10-13. Tarkempi vierailuohjelma vahvistuu kesäkuussa, kun puhujat ovat varmistuneet.
Alustava ohjelma on seuraavanlainen:

Klo 10.00 sisääntulo
Klo 10.30 Suomen Nato-kumppanuuden poliittinen puoli
Klo 11.30 Suomen Nato-kumppanuuden sotilaallinen puoli
Klo 13.00 poistuminen päämajasta.

Pyydä ilmoittautuessasi liite, josta löytyvät kaikki vierailuun liittyvät käytännön tiedot. Puhelimet pitää jättää vierailun ajaksi säilytykseen ja valokuvaaminen Naton alueella on ehdottomasti kielletty.

Marttojen yhteyshenkilönä toimii Tarja Haapala. Ilmoittautumiset ja kyselyt suoraan Tarjalle: tarjahaapala[at]outlook.com, ilmoittautumiset viimeistään 24.5.
Ilmoittautumisen yhteydessä Tarja tarvitsee seuraavat tiedot: henkilön nimi, syntymäaika, kansalaisuus ja passinumero. Muistakaa ottaa passi mukaan vierailulle!
Emme järjestä yhteiskuljetusta NATOON, mutta lähempänä vierailua voisimme yrittää sopia yhteismatkasta esim. julkisilla.

Tervetuloa mukaan kävelemään kehitysmaiden naisille parempaa tulevaisuutta Belgian Marttojen järjestämään tapahtumaan!
Haasta mukaan itsesi, perheesi, ystäväporukkasi tai työyhteisösi: yhdessä on enemmän! Tapahtumassa kävelemme noin tunnin mittaisen matkan TERVURENIN puistossa.
Kokoonnumme Koloniënpaleisin edessä.
Osoite: Paleizenlaan, 3080 TERVUREN (ratikka 44)
Lahjoita naiselle ammatti! Jo 30 € lahjoituksella se on mahdollista toteuttaa.
Ilmoittautumiset: naistenpankki.fi/kavele-naiselle-ammatti-2019-ilmoittaudu/
Lisää ilmoittautumiseen yhteisöksi Belgian Martat ja paikkakunnaksi Bryssel.
Jos et pääse paikalle, mutta haluat auttaa, voit valita oman kävelyajankohdan ja paikan myös itsenäisesti!
Lisätietoja: sanna.kivikoski[at]telenet.be (Belgian Martat)
www.naistenpankki.fi

Jaa sivu