Lue lisää klikkaamalla tapahtumaa. Monet tapahtumistamme ovat Brysselin merimieskirkon tiloissa.

Martat osallistuvat Marttaliiton patalapputempaukseen #martalta. Katso kuvia patalapuistamme Ajankohtaista -sivultamme ja instagramistamme belgianmartat #belgianpatalapputempaus.

Belgian Martat ja Suomi-Klubin Viherpeukalot järjestävät jälleen perinteisen PUUTARHAPÄIVÄN kierrätyksen merkeissä lauantaina 19.5 klo 10-12

Tänä vuonna teemana on puutarha osana luontoa; mitä voi tehdä - tai jättää tekemättä - jotta pienestäkin puutarhasta muodostuisi lajirikas biotooppi. Lisäksi, tarpeettomaksi jääneitä kasveja, ruukkuja tms voi tuoda tullessaan ja erityisesti viedä mennessään. Ei välttämätöntä ennakko-ilmoittautua, tapaamme osoitteessa avenue du Mistral 14, Woluwe-Saint-Lambert. Tiedustelut taija.toratti[at]skynet.be.

Vihreät ja vähemmän vihreät peukalot, tervetuloa!

Tutustumme Marollesin kaupunginosaan Brysselin sydämessä. Kävelyretkellä on opastus englannin kielellä. Retken hinta on 12 euroa jäseniltä ja 15 euroa muilta.

Teemme retken käytettyjen tavaroiden myymälään. Televiliin voi myös jättää omia tavaroita kierrätykseen, esimerkiksi rikkinäistä elektroniikkaa otetaan siellä vastaan.
Menemme omilla autoilla, lähtö on Raija Kotajärven luota (Kraainemlaan 4, Kraainem) kello 10.00. Autottomat pääsevät Raijan kyydissä, kokoontuminen Kraainemin metroaseman edessä kello 9.45, siitä kävelemme vajaat 600 metriä Raijalle Leenan opastuksella.
Televiliin voi tulla myös suoraan omalla autolla.
Mechelsesteenweg 588, 1800 Vilvoorde

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme toisen lihankorvikekurssin 17.6.
Tervetuloa! Ilmoittaudu heti!
Marttaliiton vuoden teeman "kestävä arki" ja "arkiruoka on järkiruokaa" hengessä järjestämme lihankorvikekurssin kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita vähentämään lihansyöntiä tai ovat muuten kiinnostuneita lisäämään kasvisperäisten vaihtoehtojen määrää ruokavaliossaan.
Kurssilla valmistamme ruokaa mm Härkiksestä, Quornista ja soijaproteiinista. Osa ruuista on vegaanisia. Kokkailemme yhdessä 6 pääruokaa ja yhden jälkiruuan ja lopuksi maistelemme työmme tuloksia.
Kurssin hinta martoille 30e, ei-martoille 35e, maksetaan paikan päällä.
Sitovat ilmoittautumiset 15.6. mennessä raija.kotajarvi@gmail.com
Kurssi pidetään Brysselin merimieskirkon Ateljee-tilassa.

Osallistumme Naisten Pankin Kävele naiselle ammatti -tapahtumaan tekemällä kävelyretken Woluwen puistossa Brysselissä. Tarkemmat tiedot tulevat myöhemmin.

Vappu Väänänen pohjustaa keskustelua siitä, miten voisimme vähentää omaa hiilijalanjälkeämme käytännössä.

Kraainemlaan 4, Kraainme (metro Kraainem)

Jaa sivu