Kässämarttojen etätapaaminen 30.10. klo 15-17 Zoomissa

Jatkamme vielä etätapaamisilla toistaiseksi. Tällä kertaa Tuija opettaa virkkaamaan mummon suorakaiteen tai kolmion, joista voi tehdä hartiahuivin.

Linkki Zoomiin on lähetetty jäsenille sähköpostilla. Mikäli haluat tulla mukaan tutustumaan toimintaamme, pyydä linkki osoitteesta belgianmartat@hotmail.be.

🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶

Tuijan opastusvideot mm. virkkauksen alkeista löydät Belgian Kässämarttojen fb-ryhmästä (linkki alla) aihetunnisteella #virkkaus ja tekstimuodossa Tiedostoista. Huomaathan, että fb-ryhmämme on tarkoitettu vain Belgian Marttojen jäsenille, joten senkin takia kannattaa liittyä yhdistykseemme!

Marttojen kässäaiheena on tänä vuonna Marttakassi. Martat tekevät kasseja kierrätystekstiileistä itselleen ja lahjoiksi. Marttakasseista voit lukea lisää täältä. Linkistä löytyy myös esimerkkiohje kassista. Voit liittyä myös Marttakassi-facebookryhmään, josta saat lisää inspiraatiota ja voit jakaa omia kokemuksiasi kassien tekemisestä. Marttakassista löytyy myös Ruusu-unelmia ja villasukkia -blogipäivitys täältä.

  • Voitte kysellä ja keskustella käsitöistä myös Belgian Kässämarttojen fb-ryhmässä (linkki alla). Siellä on mahdollista myös jakaa käsityövinkkejä sekä kuvia töistänne.
  • Yksityiskohtaiset tiedot kässätapahtumistamme löydät tämän sivun alaosasta, kuvien jälkeen.
  • Tavallisina aikoina kokoonnumme käsitöiden pariin muutaman kerran kuukaudessa sekä arkipäivinä että viikonloppuna. Viikonloppuisin kokoontumispaikkana on Brysselin merimieskirkon kahvila.
  • Arkisin kokoonnumme päiväsaikaan jonkun jäsenemme kotona.

Meillä on myös oma facebook-ryhmä Belgian Kässämartat. Kaikki Belgian Marttojen jäsenet ovat tervetulleita ryhmäämme! (https://m.facebook.com/groups/313608745954641)

Lauantaina 22.5. meillä oli toiveuusintana keväältä 2019 valeampiaisenpesän virkkaus. Tuija neuvoi pallon virkkauksessa. Tämän sivun kansikuva on muuten kurssiltamme keväältä 2019. Valeampiaisenpesän voit tehdä myös Marttojen ohjeella täältä. Tapaamisessamme 20.6. teimme kaikki omia töitämme ja keskustelimme syksyn suunnitelmista.

Jatkamme toistaiseksi etätapaamisia. Katso tarkemmat tiedot ylhäältä.