Jatkamme  normaaleja kokoontumisiamme heti, kun tilanne ne jälleen sallii. Siihen asti järjestämme etätapaamisia ja seuraava tapaamisemme on sunnuntaina 18.4. klo 15-17 Zoomissa.

Vietämme Maailman suurimman marttailta -viikon etkoja ja juttelemme Garderobi-teemasta sekä jaamme parsimis- ja paikkaamisvinkkejä. Voit ottaa mukaan omaa paikattavaa/parsittavaa tai tehdä omaa työtäsi. Tyhjin käsinkin saa tulla mukaan juttelemaan kanssamme ja kyselemään Belgian Marttojen toiminnasta. Mikäli et vielä ole jäsen, voit pyytää linkin tapahtumaan osoitteesta belgianmartat@hotmail.be.

  • Voitte kysellä ja keskustella käsitöistä myös Belgian Kässämarttojen fb-ryhmässä (linkki alla). Siellä on mahdollista myös jakaa käsityövinkkejä sekä kuvia töistänne.
  • Yksityiskohtaiset tiedot kässätapahtumistamme löydät tämän sivun alaosasta, kyselyn jälkeen.
  • Tavallisina aikoina kokoonnumme käsitöiden pariin muutaman kerran kuukaudessa sekä arkipäivinä että viikonloppuna. Viikonloppuisin kokoontumispaikkana on Brysselin merimieskirkon kahvila.
  • Arkisin kokoonnumme päiväsaikaan jonkun jäsenemme kotona.

Meillä on myös oma facebook-ryhmä Belgian Kässämartat. Kaikki Belgian Marttojen jäsenet ovat tervetulleita ryhmäämme! (https://m.facebook.com/groups/313608745954641)

Maailman suurinta marttailtaa vietetään tänä vuonna koko viikko 16! Otamme Belgian Kässämartoissa hieman ennakkoa ja aloitamme jo sunnuntaina. Opettelemme parsimaan ja paikkaamaan kestävän kehityksen hengessä.