Teuroisten Martat

Kymenlaakso I Kouvola I teuroisten.martat@gmail.com

Tietoa meistä

Elimäen Teuroisten Marttayhdistys toimii Kymenlaaksossa Kouvolassa, entisen Elimäen kunnan Teuroinen-Niinimäki -alueella.

Olemme saaneet jäseniksemme aktiivisia ja ympärillämme olevista asioista kiinnostuneita ihmisiä. Jäsenemme ovat monitaitoisia ja jaamme osaamistamme mielellään toisillemme. Tänä vuonna panostamme mm. digitalisaation mukanaan tuomiin asioihin ja opastamme jäseniämme selviämään arjen digihaasteista.

Aktiviteetteihimme kuuluvat mm. käsityöt, ruoka, teatterit ja konsertit sekä matkat lähelle ja välillä vähän kauemmaksikin. Rakas yhteinen ilomme on satunnaiset yhteislauluillat. Tomerat martamme toteuttavat tilauksesta myös kahvituksia erilaisiin tilaisuuksiin.

Yhteistyössä on voimaa! Olemme tehneet  useampia vuosia yhteistyötä niin naapurimarttayhdisten kuin muidenkin elimäkeläisten yhdistysten kanssa erilaisilla yleisölle suunnatuilla tapahtumilla. Yhteistoiminta madaltaa raja-aitoja eri yhdistysten välillä ja luo yhteisöllisyyttä. Teemme hyväntekeväisyyttä yhteisesti valittuun kohteeseen vuosittain.

Marttailtoihin kokoonnumme pääsääntöisesti Teuroisten kylätalolla suunnilleen kuukausittain. Osoitteessa Teuroistentie 261, Koria.
Tule mukaan toimintaamme, meidän seurassamme et pitkästy !
Puheenjohtaja Eira Vertanen, puh. 0400 156714

Teuroisten marttojen toimintaa

Kuvia toiminnastamme vuosien varrelta

Kuvagalleria

Astioiden vuokraus

Vuokraamme kahvi- ja ruokailuastioita erilaisiin tilaisuuksiin

Lue lisää