TOIMINTAKERTOMUS 2018

Elämä on parasta itse tehtynä toteutui tänäkin vuonna. Ensi vuosi on Marttatoiminnan 120-vuotisjuhlaa, joten tapahtumia ja tekemistä on odotettavissa. 

KURSSIT Jasmin Baarman ja Eira Vertanen osallistuivat verkkosivukoulutukseen Marttakulmassa 

EDUSTUS Seija Ampuja ja Heli Tallgren olivat Haminassa piirin kevätkokouksessa ja Kouvolan syyskokouksessa. Seija Ampuja ja Arja Ruokonen olivat JEV-säätiön edustajina avustusjuhlassa Valkealassa 

AVUSTUKSET: JEV-säätiö on myöntänyt ensi vuodelle 1000 marttojen hyvinvoinnin edistämiseen. 

RETKET Maaliskuussa olimme Orimattilan Hellimössä. Ohjelmassa oli naurujoogaa, lounas ja 

käsiparafiinihoito. Heinäkuussa olimme Valtteri Torikan konsertissa Taidekeskus Salmelassa. Kauniina kesäpäivänä oli mukava tutustua näyttelyihin ja upeaan ympäristöön. 

Syksyn kulttuurimatka suuntautui Lahden Sibelius taloon. Ravintola Lastussa nautimme hyvästä ruoasta ja konserttisalissa Samuli Edelmann-SO v. juhlakonsertista, jota säesti Suora Lähetys -orkesteri. 

HALLINTO 

Yhdistyksessä on 31 jäsentä. Hallitus kokoontui 8 kertaa, yleisiä kokouksia 1 Hallituksen jäsenet: Eira Vertanen, puheenjohtaja, Seija Ampuja, sihteeri, Arja Anneli Ruokonen, rahastonhoitaja, Heli Tallgren, astiavastaava ja jäsenet; Pirkko lkävalko, Sirkka Toropainen sekä Riitta Vuorinen.

Emäntäringissä toiminut 37 henkilöä, tilaisuuksissa 274 osallistujaa ja vapaaehtoisten työtunnit 157.