Härmälän Martat ry

Pirkanmaa I Tampere I harmalanmartat@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Härmälän Martat ry kuuluu Pirkanmaan Marttapiiriin.

Härmälän Marttayhdistys ry on perustettu vuonna 1946 huhtikuun 25. päivänä klo 19.00 Valtion Lentokonetehtaan linja-autojen odotushuoneessa. Muutamat tarmokkaat Härmälässä asuvat rouvat ottivat yhteyttä Tampereella olevaan Martta-piiriliittoon. Silloinen toiminnanjohtaja Saimi Latonen tuli Härmälään perustamaan marttayhdistystä.

 

Monenlaista tekemistä!

 

Suuresti on muuttunut maailma ja hiukan ehkä marttailukin vuosien aikana.

Olemme aktiivisia ja avoimia uusille asioille. Toimintamme on monipuolista, käytännönläheistä ja innostavaa. Olemme kiinnostuneita mm. kulttuurista, hyvinvointiasioista, ruuasta, käsitöistä sekä opimme yhdessä erilaisia asioita. Teemme retkiä lähiympäristöön ja tutustumme alueen eri yrityksiin ja kiinnostaviin paikkoihin. Olemme mukana kahvituksissa ja vaikkapa myyjäisissäkin.

 

Martta-iltojen kokoontuminen parillisen viikon TIISTAINA klo 18:00-19:30 ellei toisin ole ilmoitettu. Osoite  Härmälän kirkko, käynti Antinkatu 3:n puolelta. Kokoontumispäivät näet toimintakalenterimme 2022 sivulta.

Jos kaipaat ystävää tai tuttavaa omasta asuinpiiristäsi, se voi löytyä meiltä martoista, ja pysyt ajan tasalla Härmälän asioista. Martat voivat osallistua iltoihin oman aikataulunsa mukaan.

Olet tervetullut mukaan tutustumaan toimintaamme ja marttailemaan!

Martta-illan kahviraha 2€.

Puheenjohtaja Kirsi Virtanen, puh. 040-5220868, harmalanmartat@gmail.com

 

undefined

 

Ukraina apu:

Marttaliiton kannustamana keräämme ukrainalaisille raha-avustusta hädän keskellä. Valitsimme heidän  ehdotuksistaan Unicef ry:n.

Suomen Unicef auttaa Ukrainassa lapsia ja heidän perheitään. Järjestölle voi tehdä lahjoituksen verkkosivujen kautta tai lähettämällä tekstiviestin UKRAINA numeroon 16110. Viestin hinta on 20 euroa. Lisätietoja www.unicef.fi.