Harvialan Martat

Harvialan Martat toimivat Kanta-Hämeessä Janakkalan kunnassa Harvialan ja Turengin alueella. Lisätietoja toiminnasta puheenjohtaja Pirjo Kuismalta laittamalla sähköpostia yhdistykselle harvialanmartat@gmail.com.

Tervetuloa mukaan Harvialan Marttoihin!

Marttailu on hymyä, iloa, onnistumisen tunnetta, uuden oppimista ja ahaa-elämyksiä! Marttailu lähtee tekemisen ilosta, yhteisöllisyydestä, toisilta oppimisesta ja oman osaamisen jakamisesta. Jos ei huvita tehdä, on hyvä muistaa, että oleminenkin on tekemistä. Kaikkea ei tarvitse osata, saada eikä saavuttaa. Yleensä se, mikä tuntuu hyvältä, on oikein. Yksi osaa taikoa langoista neulomalla taideteoksia. Toinen loihtii jääkaapin valostakin gourmeeruokia. Kolmas paistelee suussasulavia leivonnaisia. Neljäs askartelee poisheitettävästä rojusta uusiotuotteita. Viides katsoo silmät pyöreinä, osaisinpa minäkin. Tule mukaan ja koe onnistumisen iloa aivan uusissa asioissa. Samalla tutustut uusiin mukaviin ihmisiin. Ystävyys ei katso ikää!

 

Harvialan Martat toimivat Janakkalan Hämeenlinnan alueella. Toiminnassamme on mukana kaikenikäisiä Marttoja.

 

Yhdistyksemme on perustettu syyskuussa 2011. Kokoonnumme 1-2 kertaa kuussa jäseniämme kiinnostavien teemojen merkeissä. Meillä ei ole virallista kokoontumispaikkaa. On ollut puutarhailtaa, sieniretkeä, käsitöitä, reilua kauppaa, voileipäkakkujen tekoa, messumatkaa, jalkahoitoa, manikyyriä, ikäihmisten laulattamista, koululaisten ja heidän perheiden ohjaamista pajapäivissä jne. Ja joka vuosi pidämme iloiset äitienpäiväkakkukahvittelut sekä pikkujoulut.

 

Ota Harvialan Marttojen Facebook-sivut seurantaan ja tule mukaan toimintaan!

Hallitus ja yhteystiedot

  • Puheenjohtaja Pirjo Kuisma, pirjo.kuisma(ät)pp2.inet.fi
  • Varapuheenjohtaja Taina Kaija
  • Sihteeri Eila Jantunen eila.jantunen(ät)pp1.inet.fi
  • Tiedottaja Johanna Maasto
  • Rahastonhoitaja Sylvi Saarinen
  • Hallituksen jäsen Anja Berghem
  • Hallituksen jäsen Raija Laitinen

Yhdistykselle voit laittaa viestiä myös osoitteella harvialanmartat@gmail.com