Harvialan Martat

Harvialan Martat toimivat Janakkalan kunnassa Harvialan ja Turengin alueella. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme! Toiminnastamme löydät lisätietoa verkkosivuiltamme.

Tervetuloa mukaan Harvialan Marttoihin!

Marttailu on hymyä, iloa, onnistumisen tunnetta, uuden oppimista ja ahaa-elämyksiä! Marttailu lähtee tekemisen ilosta, yhteisöllisyydestä, toisilta oppimisesta ja oman osaamisen jakamisesta. Jos ei huvita tehdä, on hyvä muistaa, että oleminenkin on tekemistä. Kaikkea ei tarvitse osata, saada eikä saavuttaa. Yleensä se, mikä tuntuu hyvältä, on oikein. Yksi osaa taikoa langoista neulomalla taideteoksia. Toinen loihtii jääkaapin valostakin gourmeeruokia. Kolmas paistelee suussasulavia leivonnaisia. Neljäs askartelee poisheitettävästä rojusta uusiotuotteita. Viides katsoo silmät pyöreinä, osaisinpa minäkin. Tule mukaan ja koe onnistumisen iloa aivan uusissa asioissa. Samalla tutustut uusiin mukaviin ihmisiin. Ystävyys ei katso ikää!

Harvialan Martat toimivat Janakkalassa Harviala-Turenki alueella. Vuonna 2019 meitä on lähes 50 monenikäistä Marttaa. Yhdistyksemme on perustettu syyskuussa 2011. Kokoonnumme 1-2 kertaa kuussa jäseniämme kiinnostavien teemojen merkeissä. Meillä ei ole virallista kokoontumispaikkaa. On ollut puutarhailtaa, sieniretkeä, käsitöitä, reilua kauppaa, voileipäkakkujen tekoa, messumatkaa, jalkahoitoa, manikyyriä, ikäihmisten laulattamista, koululaisten ja heidän perheiden ohjaamista pajapäivissä jne. Ja joka vuosi pidämme iloiset äitienpäiväkakkukahvittelut sekä pikkujoulut. Tutustu tarkemmin toimintaamme Harvialan Marttojen verkkosivuilla

Hallitus ja yhteystiedot

  • Puheenjohtaja Raija Laitinen, puh. 0500 767 428, raijaleena.laitinen(ät)gmail.com
  • Sihteeri Eila Jantunen eila.jantunen(ät)pp1.inet.fi
  • Tiedottaja Pirjo Kuisma pirjo.kuisma(ät)pp2.inet.fi
  • Rahastonhoitaja Sylvi Saarinen
  • Varapuheenjohtaja Annikki Saloranta
  • Hallituksen jäsen Tarja Mäyränpää
  • Hallituksen jäsen Satu-Maarit Nummenpää

Jaa sivu