Sukat äidille -kampanja on Marttojen ja Kätilöliiton yhteistempaus, jossa on tarkoitus tehdä erilaisia ja erilaisilla tekniikoilla toteutettuja villasukkia ensimmäisen lapsensa synnyttäville tai adoption kautta ensimmäisen lapsensa saaville äideille.

Herralan Martat osallistuvat kampanjaan ja kutsumme mukaan kaikki kyläläiset. Tilaisuus avoin ja maksuton kaikille Martoille sekä marttailusta ja villasukista kiinnostuneille.

Tavoitteeksi olemme asettaneet Herralan Marttojen 100-vuotisjuhlan kunniaksi saada kokoon 100 paria villasukkia 2019 loppuun mennessä. Sukat toimitetaan tiettyinä ajankohtina Päijät-Hämeen Keskussairaalan synnytysosastolle.

Järjestämme Kässäkahvilailtoja kevään ja syksyn aikana. Seuraa Facebookia

Ota mukaan puikot ja omat langat. Sukkalankojen kierrätyspisteeseen voi tuoda itselle tarpeettomat jämälankakerät vaihtoon. Huom! myös akryyli- tai puuvillalangat käy, sillä kaikki eivät voi käyttää villaisia sukkia. Mukaan voit ottaa keskeneräisen sukankutimen, jolloin saat neuvot, miten jatkaa eteenpäin. Vieriohjausta saat konkarineulojilta. Tule mukaan oppimaan tai opastamaan.

TERVETULOA MUKAAN!

Jaa sivu