Herttoniemenrannan Martat

Uusimaa I Itä-Helsinki I herttoniemenrannanmartat@gmail.com

Tervetuloa tutustumaan Herttoniemenrannan Marttoihin

Olemme noin sadan hengen aktiivinen porukka Itä-Helsingistä. Tänä keväänä korona vaikuttaa edelleen tapaamisiimme. Meillä on kaikesta huolimatta paljon naisenergiaa, reipasta huumoria sekä yhdessäolon ja tekemisen iloa.

 

Tule mukaan lauantaina 6.3. kävelemään sauvoilla tai ilman! Lähdemme klo 14 Asukastalo Ankkurin edestä, Paasivaarankatu 6 parkkipaikalta. Kävely kestää noin tunnin, mutta voit jäädä pois aikaisemminkin, jos haluat. Kävelyn lomassa tutustumme toisiimme pariporinan keinoilla.  Kävelytapahtumia jatketaan parittomien viikkojen lauantaisin. Eväät tai mehupullon voit halutessasi ottaa ottaa mukaan, jos haluat nauttia niistä ulkoilmassa.

Kun pääsemme vauhtiin ja korona hellittää, voimme käydä kävelylenkin jälkeen kahvilla tai saamme mukaan opastuksen tai keksiä ihan jotain muuta kivaa.

Olet tervetullut mukaan!

Kahvittelu tapaamisessa

Nyt kun olemme muuttaneet Asukastalo Ankkuriin, vuokrasta johtuen kahviraha on 3 €.

Herttoniemenrannan Marttojen toiminta

Syksyn toimintaan vaikuttaa luonnollisesti koronatilanne. Jos on mahdollista, järjestämme Marttailtoja. Marttaillat järjestetään pääsääntöisesti kuukauden 1. parittoman viikon maanantaina klo 18-20.00 Asukastalo Ankkurissa, Paasivaarankatu 6. Kauden aikana järjestetään retkiä, tutustumistilaisuuksia, kulttuuriohjelmaa, ruokakurssi tai muuta vastaavaa. Tervetuloa!

Tutustu toimintaamme

Vuoden aikana touhuamme kaikkea mukavaa yhdessä. Tule mukaan!

Toiminta 2020 Aikaisempi toiminta