Herttoniemenrannan Martat

Uusimaa I Itä-Helsinki I herttoniemenrannanmartat@gmail.com

Tervetuloa tutustumaan Herttoniemenrannan Marttoihin

Olemme noin sadan hengen aktiivinen porukka Itä-Helsingistä. Tänä keväänä korona vaikuttaa edelleen tapaamisiimme. Meillä on kaikesta huolimatta paljon naisenergiaa, reipasta huumoria sekä yhdessäolon ja tekemisen iloa.

*******************************************************************************************************************************************************************

Herttoniemenrannan Martat ovat Helsinki-päivänä 12.6. mukana Sisselenpuiston tapahtumassa klo 13-18.

Myymme WC-pommeja, Osmian hienoja saippuoita (tuoksut: koivu, ruusu ja kielo), Marttojen pyykkietikkaa,  villasukkia ja muita käsitöitä. Ja oikein hyvällä tuurilla myös kukkakimppuja.

 

Jos sinulla on käsitöitä ja muuta myyntiin sopivaa, tuo ne paikalle hyvissä ajoin ennen klo 13:00.

Tervetuloa mukaan tapahtumaan juttelemaan, viihtymään ja ehkä myös ostamaan!

 

Ja muistathan yrtti- ja vihanneslavamme Asukastalo Ankkurin yläpihalla. Ne ovat hyvä päivälenkin kohde, koska lavaviljely on yksi Marttojen ensi vuoden painopistealueista. Syksyn ensimmäisessä Martta-illassa hyödynnämme satoa tarjoilussa.

Kahvittelu tapaamisessa

Nyt kun olemme muuttaneet Asukastalo Ankkuriin, vuokrasta johtuen kahviraha on 3 €.

Herttoniemenrannan Marttojen toiminta

Kevään ja syksyn toimintaan vaikuttaa luonnollisesti koronatilanne. Jos on mahdollista, järjestämme Marttailtoja. Marttaillat järjestetään pääsääntöisesti kuukauden 1. parittoman viikon maanantaina klo 18-20.00 Asukastalo Ankkurissa, Paasivaarankatu 6. Kauden aikana järjestetään retkiä, tutustumistilaisuuksia, kulttuuriohjelmaa, ruokakurssi tai muuta vastaavaa. Tervetuloa!

Tutustu toimintaamme

Vuoden aikana touhuamme kaikkea mukavaa yhdessä. Tule mukaan!

Toiminta 2020 Aikaisempi toiminta