Herttoniemenrannan Martat

Uusimaa I Itä-Helsinki I herttoniemenrannanmartat@gmail.com

Tervetuloa tutustumaan Herttoniemenrannan Marttoihin

Olemme noin sadan hengen aktiivinen porukka Itä-Helsingistä. Tänä keväänä korona vaikuttaa edelleen tapaamisiimme. Meillä on kaikesta huolimatta paljon naisenergiaa, reipasta huumoria sekä yhdessäolon ja tekemisen iloa.

*******************************************************************************************************************************************************************

Ensi lauantaina 8.5. klo 14.00 laitetaan Ankkurin yläpihalla kaksi lavaa ja istutetaan  niihin kasveja. Osa tulijoista voi mennä kävelemään, tällä kertaa ei kerätä roskia.

Tervetuloa mukaan!

*******************************************************************************************************************************************************************

Tervetuloa Herttoniemenrannan Marttojen vuosikokoukseen

Aika: Maanantaina 10.5. 2021 klo 18.00

Paikka: Sorsavuorenkatu 14 B, kerhotila (max. 6 henkilöä) ja Teams-yhteydellä muut jäsenet.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Esityslista ja muut asiakirjat tulevat sähköpostilla jäsenille. Tutustu liitteisiin jo etukäteen, koska voi käydä niin, että niitä ei saada netissä selkeästi näkyviin.

Osallistuminen kokoukseen: Vuosikokous järjestetään koronaepidemian vuoksi etäyhteydellä (Teams-sovellus), mutta paikalle voi tulla 2 jäsentä puheenjohtajan, sihteerin ja kahden muun hallituksen jäsenen lisäksi.
Jos haluat tulla paikalle, ilmoita siitä sähköpostilla sihteerille osoitteeseen pirjo.o.laamanen@gmail.com hyvissä ajoin ennen kokousta. Pirjo ilmoittaa, voitko tulla paikalle. Jos koronarajoitukset muuttuvat ennen kokousta, toimitaan voimassa olevien rajoitteiden mukaan.

Kaikille jäsenille lähetetään Teams-kutsu sähköpostiin noin puoli tuntia ennen kokousta.

Pyydämme tutustumaan Teams-sovellukseen etukäteen liitteenä olevan ohjeen avulla.

Mikäli kokouksessa äänestetään, se tapahtuu tekstiviestillä sihteeri Pirjo Laamasen numeroon,

040 770 1558.

 

 

TERVETULOA!

Herttoniemenrannan Martat

Hallitus

Kahvittelu tapaamisessa

Nyt kun olemme muuttaneet Asukastalo Ankkuriin, vuokrasta johtuen kahviraha on 3 €.

Herttoniemenrannan Marttojen toiminta

Kevään ja syksyn toimintaan vaikuttaa luonnollisesti koronatilanne. Jos on mahdollista, järjestämme Marttailtoja. Marttaillat järjestetään pääsääntöisesti kuukauden 1. parittoman viikon maanantaina klo 18-20.00 Asukastalo Ankkurissa, Paasivaarankatu 6. Kauden aikana järjestetään retkiä, tutustumistilaisuuksia, kulttuuriohjelmaa, ruokakurssi tai muuta vastaavaa. Tervetuloa!

Tutustu toimintaamme

Vuoden aikana touhuamme kaikkea mukavaa yhdessä. Tule mukaan!

Toiminta 2020 Aikaisempi toiminta