7.9.2019 Lauantai

Hei

Tänään on aiheena Hikiän Marttojen tulevaisuus. Hallitus on jo jonkin aikaa ollut huolissaan siitä, että eri tapahtumiin on vaikea saada tekijöitä. Retkiin ja vastaaviin osallistutaan, vaikka viime kesänä jouduttiin perumaan kesäretki, kun osallistujia ei ollut tarpeeksi. Ihan perinteisissä tapahtumissa, Koskelan kahvitus ja esittely, markkinat, Hikiä päivä jne. on aina samat kädet tekemässä työn. Ymmärrän hyvin että vanhennutaan ja että nuoremmilla jäsenillä on paljon muuta tekemista. Omista lapsista olen huomannut miten työ vaatii enemmän ja enemmän aikaa. Tarkoitus ei ole moittia ketään, totean vaan että maailma muuttuu ja aikaa ja jaksamista Marttailuun ei ole niin kuin ennen.

Minä olen päättänyt hoitaa tämän puheenjohtajakauteni loppuun, niin hyvin kun voin, mutta en ole käytettävissä 2020.

Vuosikokous on Helmi-Maaliskuusssa 2020 ja silloin valitaan hallitukseen erovuoroisten tilalle uudet jäsenet. Erovuorossa on 3 henkilöä ja he ovat ilmoittaneet etteivät jatka. Lisäksi 1 jäsen on muuttanut paikkakuntaa ja haluaa lopettaa hallituksen jäsenenä. Kausi on 2 vuotta ja voi jatkaa enintään 8 vuotta.
Kaikkihan me kuitenkin jatketaan Marttoina ja jaamme mielellään osaamistamme ja autamme uusia jäseniä.

Siis, jotta Hikiän Martat voi yhdistyksenä jatkaa, pitää löytyä halukkaita hallitukseen, sekä joku innokas uusi puheenjohtaja.

Tehtävä on mukava ja paljon oppii uutta ja tapaa uusia innostavia ihmisiä.

Seuraava Martta-ilta on tiistaina 1.10. klo. 18.00. Paikalla on Etelä-Hämeen Piirin toiminnanjohtaja Arja Pehkonen neuvomassa meitä.

Keskiviikkona 2.10. klo. 18.00 on Hausjärven alueen Marttojen yhteinen koulutus. Auli Pulli opastaa järjestely-asioita Ryttylän kirkon alasalissa.
Siellä on myös laku-arpajaiset. Ota yhteyttä jos tarvitset kyydin.

Tiistaina 29.10. klo. 17.00 alkaen teemme havukaransseja. Kranssit myydään pyhäinpäiväna 2.11. Hausjärven hautausmaalla.

En tiedä lukeeko kukaan tätä sivua mutta olen tähän kerännyt ajankohtaisia mietteitä ja asioita jo jonkin aikaa.

Pia

 

 

 

Jaa sivu