18.3.2019

Hei

Hyvää maanantaita kaikille.

Vuosikokous on pidetty ja hallitus jatkaa lähes samanlaisena. Tuulikki halusi jättää pitkaikaisen hallitustyönsä ja hänen tilalle valittiin Lea Askola. Tervetuloa Lea ja Bye, bye Tuulikki.

29.3. on Marttaliiton virallin syntymäpäivä. Vietämme sitä koko vuoden. Yritämme järjestää sovitut tlaisuudet vähän juhlavammin.

2.4. Piia Arkonsuo tulee kertomaan ja keskustelemaan ihonhoidosta ja jalkahoidosta.

7.4. on Martta Kirkko. Laskemme kukat Sankarien muistomerkille 9.30 ja Karjalaisten muistomerkille 9.45. Kirkko alkaa 10.00. Tarjoamme kirkkokahvit lopuksi. Tervetuloa mukaan.

7.5. Aune Höijer, Helmipuutarhasta, neuvoo meitä kesäkukkaruukkuistuksesta, jokainen saa tehdä omansa ja sen saa mukaan kotiinsa. Ottakaa oma istutusastia mukaan. Materaalikustannukset joutuu itse maksamaan.

4.5. Vietetään yhteiset syntymäpäivät Salonkiravintola Neilikassa Haapassarentie 60, Hyvinkää. Sankareita on tänä vuonna 9. Tällä kertaa yhdistys kustantaa kaikille osallistujille juhlan. Menemme kimppakyydein, matkaa on noin 26km. Tavataan Hikiän entisen Osuuspankin luona ja ajetaan Ridasjärven kautta..
Ilmoittautumiset minulle 26.4. mennessä.

Toivon kaikille hyvää kevättä ja kesän odottelua

Pia

.

Jaa sivu