Huhtiniemen Martat ry

Huhtiniemen Martat ry Marttapiiri:Etelä Karjalan Martat Kokoontumispaikka:Seurakuntasali,Katajakatu 12 Talviaikaan kokoonnumme parittoman viikon maanantaina klo 17.00 Yhdistys jatkaa Martta perinnettä.Kotiin liittyvät asiat ovat keskeisiä kuten kotitalous- ja käsityötaidot,luonnon säästäminen sekä kierrätys.Tavoitteena on luoda yhteisöllisyyttä oman alueen naisten keskuudessa.On vilkasta sanan vaihtoa,vertaistukea ja vinkkejä toisillemme kahvikupin ääressä. Kulttuuri näkyy kirjallisuus illoissa,teatteri- ja kosertti-käynneissä sekä retkillä eri kohteisiin. Mielenkiintoiset vierailijat elämän eri aloilta ja osallistuminen kansainväliseen vastuuseen kehitysmaista kuuluu toimintaan. Yhdistyken talous pidetään kunnossa muun muassa järjästämällä kahvituksia,kirpputoreja ja arpajaisia. Meidän ryhmään mahtuu kaiken ikäisiä uusia marttailusta kiin nostuneita.

Huhtiniemen Marttojen marttaillat ovat syys-toukokuussa joka toinen maanantai klo 17 alkaen. Kokoountumispaikkana on Kourulan seurakuntakeskus, osoite Katajakatu 12. Marttailloissa on aina kaksi emäntää, jotka hoitavat kahvituksen ja arpajaispalkinnon. Varoja toimintaan yhdistys hankkii keväisin ja syksyisin kauppatorin kirpputorilla sekä Sammonlahden kirkon adventtimyyjäisissä. Lisäksi illoissa kerätään kahvi- ja arpajaisraha.

Huhtiniemen Marttayhdistys on perustettu vuonna 1977. Yhdistyksellä oli vuonna 2017, 25 varsinaista jäsentä ja yksi kunniajäsen.

Yhdistyksen puheenjohtaja on Riitta Hotanen (040 822 5359, r.hotanen(at)gmail.com),
varapuheenjohtaja Marja-Leena partanen, rahastonhoitaja Irja Nieminen ja pääemäntä Aune Moisio. Hallitukseen kuuluvat puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi Lea Saukkonen, Leena Käyhty, Terttu Suoknuuti, Leena Piispa ja Raili Kauppi.

Ajankohtaiset tapahtumat

Huhtiniemen Martat kuuluu Etelä-Karjalan Marttoihin

Jaa sivu