Hyvät Martat

Hyvät Martat ry (HyM) on poikkitieteellinen marttayhdistys, joka kokoontuu ruoan, kädentaitojen, kulttuurin ja liikunnan merkeissä. Toimimme myös Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan alaisena järjestönä. Näin ollen toiminnassamme on mukana paljon yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoita, sekä jo valmistuneita marttoja. Toimintamme on tietenkin avointa kaikille kiinnostuneille. Hyvissä Martoissa on mukana kaikenikäisiä ihmisiä, sekä miehiä että naisia. Emme osaa kaikkia ruoanlaiton, leivonnan tai käsityön hienouksia, mutta olemme innokkaita oppimaan ja kokeilemaan! Yhdessä tekeminen on meidän juttu!

Tietoa toiminnasta

Hyvät Martat ry (HyM) toimii sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan että Marttaliiton alaisena yhdistyksenä. Järjestämme monipuolista ohjelmaa ympäri vuoden. Mukaan voi tulla missä vaiheessa vuotta tahansa!

 

HyM on mm.

-Askartelua
-Hyväntekeväisyyttä
-Kierrätystä
-Kokkailua
-Kulttuuria
-Käsitöitä
-Liikuntaa
-Museovierailuja
-Puutarhaa
-Ravintolakäyntejä
-Teatterikäyntejä
-Uuden oppimista
-Yhdessäoloa

 

Sähköpostilistallemme voi liittyä lähettämällä pyynnön osoitteeseen: hyvat.martat@gmail.com. Samasta osoitteesta tavoitat myös hallituksen, joka vastaa toimintaan liittyviin kysymyksiin.

Muista myös palautelomakkeemme, jonka löydät täältä.

 

Kerhohuone: Alexander, Domus Gaudium (Leppäsuonkatu 11, 00100 Helsinki). Yhdistyksen kerhotilaan kuljetaan aukion puoleisista ovista. Soita summeria ”Alexander osakunnat”. Tulemme avaamaan oven.  Alexanderin löydät kun kuljet aulan poikki, laskeudut portaat alas ja käännyt vasemmalle. Vastassasi on nyt kolme ovea , josta ensimmäinen ovi vasemmalla on se mitä etsit. Tiloihin pääsee myös hissillä yläaulasta. Katso myös ohjevideo kerhotilojen löytämiseksi.