Imatran Kaukopään Martat

imatrankaukopaanmartat(at)outlook.com

Tietoa toiminnasta

Meillä on toimintaa syyskuun alusta toukokuun loppuun. Kokoonnumme pääsääntöisesti parillisten viikkojen maanantaisin klo 17.30 Raution kylätuvalla (Niskapietiläntie 2, Imatra).

 

Marttailloissamme on iloinen tunnelma ja mukavaa yhdessäoloa. Samanhenkisen porukan kanssa juttua riittää ja tuleminen marttailtoihin on kuin menisi ystävän luo kylään. Kahvin ja teen kanssa meillä on aina hyvät tarjottavat. Meillä on hyvä yhteishenki ja uusien marttojen on helppo tulla mukaan joukkoomme. Taloudellinen tilanteemme on hyvä ja vakaa. Varainhankintamme koostuu muutamasta vuosittaisesta talkootapahtumasta.

 

Toimintamme on monipuolista. Teemme retkiä ja käymme tutustumassa erilaisiin kohteisiin. Marttailtoihimme kutsumme eri alojen asiantuntijoita kertomaan meitä kiinnostavista ajankohtaisista aiheista. Kulttuuriaiheina meillä on esimerkiksi kirjallisuutta ja käymme teatterissa. Marttailemme myös terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien aiheiden sekä kotitalousneuvonnan merkeissä. Teemme yhteistyötä Rautionkylän kaupunginosayhdistyksen kanssa osallistumalla erilaisiin tapahtumiin, kuten kuutamohiihtoon. Käsitöiden harrastajat voivat osallistua imatralaisten marttayhdistysten yhteisiin kässämarttatapaamisiin kerran kuukaudessa.

 

Ilmoitamme marttailloista ja muista tapahtumista Uutisvuoksen ilmaisjakelulehdissä (torstai ja sunnuntai). Tule rohkeasti tutustumaan toimintaamme ja kehittämään itseäsi kiinnostavilla aiheilla. Jokainen voi olla omanlaisensa, martan ei tarvitse olla mikään supermartta! Meitä on kaikenikäisiä, kokoisia ja näköisiä ja meitä yhdistää yhdessä tekemisen meininki.

 

Lisätietoja toiminnastamme antaa puheenjohtaja Eija Tynkkynen-Perttula, puh. 040 730 7291.

 

Jaa sivu